שמים בקערת מיקסר ביצים סוכר וסוכר וניל ומקציפים לקצף בהיר ותפוח
מוסיפים את השמן ומערבבים
מוסיפים את הקמח ומערבבים, אין אבקת אפייה בבלילה, רק קמח.
מערבבים הכל ביחד לבלילה אחידה
משמנים נייר אפייה ויוצקים את הבלילה לתבנית
משטחים את הבלילה על כל התבנית
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את העוגה ואופים 10-12 דקות
מוציאים את העוגה מהתנור, מחכים כמה דקות שתתקרר
פורשים נייר אפייה על משטח עבודה והופכים את העוגה
מקלפים את נייר האפייה ומקררים את העוגה היטב
אחרי שהעוגה התקררה עם סרגל מסמנים מרווחים שוויים של 3 ס״מ בצד אחד.
מסמנים גם בצד השני וחותכים עם סרגל פסים
מקציפים שמנת מתוקה עם כף סוכר ומחלקים ל 4 קערות.
בכל קערה שמים 2 טיפות צבע. בכל קערה שמים צבע אחר
כל 2 פסים צובעים בצבע אחר
לאחר הצביעה מפרידים בין הפסים
חותכים את הפסים לקוביות בכל מיני גדלים
מקשטים בסוכריות צבעוניות על גבי הקוביות ויוצרים מעין קוביות לגו