מרדדים את הבצק שיהיה בצורת מרובע.
יש לרדד שיהיה דק דק
על הבצק מורחים ממרח שוקולד ומגלגלים לרולדה
מניחים בתבנית משומנת, את הרולדות אחת אחרי השניה עם רווחים.
אופים בתנור שחומם מראש ב-180 מעלות כעשרים דקות
כשהבצק משחים מוציאים. נותנים לנוח חמש דקות, לא יותר. וכשזה חם, לחתוך לריבועים
בבקשה לשים לב שהעוגיות לא ישחימו יתר על המידה, השוקולד ישרף.
אם הבצק שינה צבעו לחום בהיר להוציא.
שתי דקות בחוץ, לא לתת לזה להתקרר, אני חוזרת לא!! לתת לזה להתקרר ולחתוך לפרוסות
צורה נוספת בצורת שכבות מכינים בצורה אחרת
מרדדים את הבצק לבצק דק ומורחים ממרח שוקולד
פורסים את בצק לחמישה פסים
מעבירים כל פס בצק אחד על השני. את הפס האחרון תשימו הפוך שיהיה כיסוי
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את השכבות ואופים כרבע שעה
מוציאים וכשהבצק חם וחותכים לריבועים
אתם תהנו מכל ביס!