קוצצים את העוף דק דק דק
מערבבים בקערית עם האטריות המבושלות ביחד
מוסיפים את הבצל המטוגן, ביצים, מלח ופלפל שחור ומערבבים לבלילה אחידה
יוצקים שמן למחבת, כשהשמן חם מעבירים את הבלילה למחבת
מנמיכים את האש וסוגרים את המחבת עם מכסה
מבשלים מספר דקות, פותחים ובודקים שלמטה השחים
מניחים צלחת על המחבת, אומרים אחת,שתיים שלוש והופכים
עכשיו כשהחביתה על הצלחת מחליקים אותה בזהירות בחזרה למחבת
מבשלים עוד מספר דקות עד שהצד השני מוכן
מעבירים למחבת, לוקחים ביס ואומרים - טעיםםםםםםם!