Go Back Email Link
חביתת עוף ואטריות שנשארו מהמרק

חביתת עוף ואטריות שנשארו מהמרק

סוויט דולי
חביתת עוף ואטריות שנשארו מהמרק שמכינים בעשר דקות
Prep Time 5 minutes
Cook Time 5 minutes
Total Time 10 minutes
Course מתכונים לארוחת ערב
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 1 כוס עוף מכובס קצוץ דק
  • 1 כוס אטריות דקות מבושלות
  • 1 כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • 3 ביצים
  • 2 כפות שמן - לטיגון החביתה

Instructions
 

  • קוצצים את העוף דק דק דק
  • מערבבים בקערית עם האטריות המבושלות ביחד
  • מוסיפים את הבצל המטוגן, ביצים, מלח ופלפל שחור ומערבבים לבלילה אחידה
  •  יוצקים שמן למחבת, כשהשמן חם מעבירים את הבלילה למחבת
  • מנמיכים את האש וסוגרים את המחבת עם מכסה
  • מבשלים מספר דקות, פותחים ובודקים שלמטה השחים
  • מניחים צלחת על המחבת, אומרים אחת,שתיים שלוש והופכים
  • עכשיו כשהחביתה על הצלחת מחליקים אותה בזהירות בחזרה למחבת
  • מבשלים עוד מספר דקות עד שהצד השני מוכן
  • מעבירים למחבת, לוקחים ביס ואומרים - טעיםםםםםםם!
Keyword חביתת עוף ואטריות שנשארו מהמרק