חביתת עוף ואטריות שנשארו מהמרק, זו חביתה של עשר דקות הכנה והיא נהדרת! נשאר לכם עוף מכובס מהמרק ואין לכם מה לעשות איתו? נשארו לכם המון אטריות מהמרק? היידה בואו נכין חביתה בעשר דקות על המחבת, קצת כמו אומלט שמנמן כזה, יצא נהדר.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
עם החורף שנחת עלינו, הכנתי מרק עוף שהילדים ביקשו ונשאר לי העוף שאף אחד לא רצה לאכול. נשארו גם המון אטריות והחלטתי לשלב בין השניים. תשמעו יצאה חביתה או אומלט שמנמן כזה – פצצה!
הכי חשוב, לקצוץ את העוף קטן-קטן. מערבבים את העוף עם האטריות ביחד. אני הוספתי בצל קצוץ מטוגן שהיה לי, מלח, פלפל וזהו. מעבירים למחבת ומטגנים, אחרי כמה דקות הופכים בזהירות.
אפשר כמובן גם לאפות את החביתה/פשטידה הזו בתנור. תבנית משומנת ואתם מסודרים. אני הוספתי רק מלח ופלפל אבל אם אתם אוהבים תבלינים נוספים, לכו על זה.
העוף קצוץ דק דק והאטריות לפני שהוספתי את הביצים
מבחר מתכונים לארוחת ערב כאן
מתכונים לארוחת ערב
בזמן שהפכתי אותה קצת התבלגנה לי במחבת,
נעשתה לי קצת אומלט, השמנמנה.
הילדים באו, אכלתי ממנה, הקטנה שאלה מהזה אמרתי "לביבה" ונתתי לה
הקטנה חיסלה וביקשה עוד.
הקוצץ המושלם לכל מטבח במבצע מיוחד !
היידה, עשר דקות ויש לכם יופי של חביתה.
אני הוספתי רק מלח ופלפל
אבל אפשר להוסיף כמובן גם פטריות קצוצות, או בצל ירוק קצוץ מה שאתם אוהבים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן82– מתכונים לווטצ'אפ
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
פתרון טעים לארוחת שאריות
חביתת עוף ואטריות שנשארו מהמרק

חביתת עוף ואטריות שנשארו מהמרק
סוויט דוליIngredients
- 1 כוס עוף מכובס קצוץ דק
- 1 כוס אטריות דקות מבושלות
- 1 כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- 3 ביצים
- 2 כפות שמן - לטיגון החביתה
Instructions
- קוצצים את העוף דק דק דק
- מערבבים בקערית עם האטריות המבושלות ביחד
- מוסיפים את הבצל המטוגן, ביצים, מלח ופלפל שחור ומערבבים לבלילה אחידה
- יוצקים שמן למחבת, כשהשמן חם מעבירים את הבלילה למחבת
- מנמיכים את האש וסוגרים את המחבת עם מכסה
- מבשלים מספר דקות, פותחים ובודקים שלמטה השחים
- מניחים צלחת על המחבת, אומרים אחת,שתיים שלוש והופכים
- עכשיו כשהחביתה על הצלחת מחליקים אותה בזהירות בחזרה למחבת
- מבשלים עוד מספר דקות עד שהצד השני מוכן
- מעבירים למחבת, לוקחים ביס ואומרים - טעיםםםםםםם!