Go Back
Email Link
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
חזה עוף ברוטב אסייתי עם מנגו
סוויט דולי
חזה עוף ברוטב אסייתי עם מנגו קל הכנה ופיקנטי
Print Recipe
Pin Recipe
Prep Time
10
minutes
mins
Cook Time
20
minutes
mins
Total Time
27
minutes
mins
Course
מתכונים לעוף
Cuisine
מטבח אסייתי
Ingredients
500
גרם
חזה עוף
1
בצל
4
כפות
שמן
חצי
כוס
סויה
חצי
כוס
טריאקי
חצי
כוס
צ'ילי חמוץ מתוק
חצי
כוס
מים
חצי
כפית
פלפל שחור גרוס
1
כוס
ריבועי מנגו
Instructions
חותכים את הבצל לריבועים, יוצקים שמן לסיר ומטגנים את הבצל.
לא צריך שיהיה שחום, אבל בהחלט זהוב
חותכים את חזה העוף לרצועות ומוסיפים לסיר ומטגנים את חזה העוף מכל הצדדים.
מוסיפים את הרטבים, פלפל שחור, המים ומבשלים כעשר דקות עד שהרוטב נעשה סמיך.
מוסיפים את קוביות המנגו לתבשיל ומערבבים.
מגישים חם עם אורז ליד ושומעים איך האנשים נהנים מכל ביס.
Keyword
חזה עוף ברוטב אסייתי עם מנגו