Go Back Email Link
חזה עוף ברוטב אסייתי עם מנגו

חזה עוף ברוטב אסייתי עם מנגו

סוויט דולי
חזה עוף ברוטב אסייתי עם מנגו קל הכנה ופיקנטי
Prep Time 10 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 27 minutes
Course מתכונים לעוף
Cuisine מטבח אסייתי

Ingredients
  

  • 500 גרם חזה עוף
  • 1 בצל
  • 4 כפות שמן
  • חצי כוס סויה
  • חצי כוס טריאקי
  • חצי כוס צ'ילי חמוץ מתוק
  • חצי כוס מים
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כוס ריבועי מנגו

Instructions
 

  • חותכים את הבצל לריבועים, יוצקים שמן לסיר ומטגנים את הבצל.
  • לא צריך שיהיה שחום, אבל בהחלט זהוב
  • חותכים את חזה העוף לרצועות ומוסיפים לסיר ומטגנים את חזה העוף מכל הצדדים.
  • מוסיפים את הרטבים, פלפל שחור, המים ומבשלים כעשר דקות עד שהרוטב נעשה סמיך.
  • מוסיפים את קוביות המנגו לתבשיל ומערבבים.
  • מגישים חם עם אורז ליד ושומעים איך האנשים נהנים מכל ביס.
Keyword חזה עוף ברוטב אסייתי עם מנגו