מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
חזה עוף ברוטב אסייתי עם מנגו

חזה עוף ברוטב אסייתי עם מנגו פיקנטי וטעים וקל הכנה

שתף
הדפסה
חזה עוף ברוטב אסייתי עם מנגו
מה צריך

חצי קילו חזה עוף
1 בצל
3-4 כפות שמן
חצי כוס סויה
חצי כוס רוטב טריאקי
חצי כוס צ'ילי חמוץ מתוק
חצי כוס מים
חצי כפית פלפל שחור גרוס
1 כוס ריבועי מנגו

מה צריך

חצי קילו חזה עוף
1 בצל
3-4 כפות שמן
חצי כוס סויה
חצי כוס רוטב טריאקי
חצי כוס צ'ילי חמוץ מתוק
חצי כוס מים
חצי כפית פלפל שחור גרוס
1 כוס ריבועי מנגו

חזה עוף ברוטב אסייתי עם מנגו

חזה עוף ברוטב אסייתי עם מנגו, עוף פיקנטי וטעים שנחל הצלחה מפתיעה.

אצלנו הילדים מאד אוהבים מנגו אולי זה קשור לעובדה שחיינו באפריקה הרבה שנים ובילדות הם אכלו המון מנגו ואננס ומאז הם מאד אוהבים מנגו. תמיד כשהאיש חוזר מקניות הוא קונה שקית מלאה במנגו.

בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן   –
האינסטגרם של סוויטדולי

יש למנגו דרך חיתוך מאד מיוחדת וקלה להכין ריבועי מנגו מושלמים ואני כמובן מדגימה לכם את דרך חיתוך המנגו כאן

ונחזור למתכון שלנו, נשארו לי המון מנגו במקרר והחלטתי לשלב את המנגו בתבשיל חזה עוף. הוספתי רטבים שונים וכשהילדים הגיעו בצהרים הגשתי.

"ואו אמא, מה זה המתכון הטעים הזה?" היו התגובות ותאמינו לי זה שווה הכל.

טריק חשוב בהכנת התבשיל – הכנסת המנגו לתבשיל.

אם אתם מכינים את התבשיל בבוקר והילדים צריכים להגיע בצהריים, אם תכניסו את המנגו בעת הכנת התבשיל, העוף והמנגו בהחלט יתפסו טעמים, אבל אחרי שעתיים, קוביות המנגו יעלמו בתבשיל והם לא יהיו בולטים בצבעם.
אני מציעה להכין את העוף עם כל הרטבים וחצי שעה לפני שהילדים באים להוסיף את קוביות המנגו. או! זה יהיה גם יפה וגם טעים.

 

חזה עוף ברוטב אסייתי עם מנגו

 

מחפשים מתנות לחגים?
כל המתנות וכל המבצעים תמצאו  כאן רק ללחוץ –
סוויט דולי בדיל היומי

 

מתכונים לווטצ'אפ כל יום זו קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו39 כאן –מתכונים לווטצ'אפ

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

ואם אתם מחפשים מתכון לדאקירי מנגו
לטל יש מתכון הורס – דאקירי מנגו

חזה עוף ברוטב אסייתי עם מנגו

חזה עוף ברוטב אסייתי עם מנגו

 

 

מה צריך לחזה עוף ברוטב אסייתי עם מנגו?

חצי קילו חזה עוף
1 בצל
3-4 כפות שמן
חצי כוס סויה
חצי כוס רוטב טריאקי
חצי כוס צ'ילי חמוץ מתוק
חצי כוס מים
חצי כפית פלפל שחור גרוס
1 כוס ריבועי מנגו

איך מכינים את החזה עוף ברוטב אסייתי עם מנגו?

חותכים את הבצל לריבועים, יוצקים שמן לסיר ומטגנים את הבצל.
לא צריך שיהיה שחום, אבל בהחלט זהוב.
חותכים את חזה העוף לרצועות ומוסיפים לסיר ומטגנים את חזה העוף מכל הצדדים.
מוסיפים את הרטבים, פלפל שחור, המים ומבשלים כעשר דקות עד שהרוטב נעשה סמיך.
מוסיפים את קוביות המנגו לתבשיל ומערבבים.
מגישים חם עם אורז ליד ושומעים איך האנשים נהנים מכל ביס.

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?