בקערה מערבבים את כל המרכיבים ביחד.
מנקים את החזה משומנים וטובלים כל חזה ברוטב היטב ושמים בתבנית
הרוטב שנשאר בקערה יוצקים על חזה העוף, מכסים בנילון נצמד
שמים בקערה למשך לילה במקרר, הופכים מדי פעם
למחרת, לחמם תנור ל-200 מעלות
להוציא התבנית מהמקרר, להפוך את החזה עוף ולכסות עוד פעם עם הרוטב ולהכניס לתנור
אחרי כעשר דקות להנמיך ל – 180 מעלות ולהמשיך לאפות עוד כרבע שעה עד עשרים דקות תלוי בחום התנור
זה יוצא מושלם!
אפשר להגיש חם, אפשר להגיש קר – פנטסטי!
אפשר לשמור במקרר עד שבוע – יוצא חלום! בתיאבון!