Go Back Email Link
פסטרמה חזה עוף ביתית בתנור

חזה עוף בתנור פסטרמה ביתית

סוויט דולי
חזה עוף בתנור פסטרמה ביתית מתכון טעים אש!
Prep Time 15 minutes
Cook Time 1 hour
Total Time 1 hour 15 minutes
Course מתכונים לעוף
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 5 חזה עוף שלם
  • רבע כוס שמן זית
  • רבע כוס סויה
  • רבע כוס דבש
  • 5 שיני שום כתושות
  • 1 כף חרדל
  • 1.5 כפות פפריקה מתוקה
  • רבע כפית פלפל שחור גרוס

Instructions
 

  • בקערה מערבבים את כל המרכיבים ביחד.
  • מנקים את החזה משומנים וטובלים כל חזה ברוטב היטב ושמים בתבנית
  • הרוטב שנשאר בקערה יוצקים על חזה העוף, מכסים בנילון נצמד
  • שמים בקערה למשך לילה במקרר, הופכים מדי פעם
  • למחרת, לחמם תנור ל-200 מעלות
  • להוציא התבנית מהמקרר, להפוך את החזה עוף  ולכסות עוד פעם עם הרוטב ולהכניס לתנור
  • אחרי כעשר דקות להנמיך ל – 180 מעלות ולהמשיך לאפות עוד כרבע שעה עד עשרים דקות תלוי בחום התנור
  • זה יוצא מושלם!
  • אפשר להגיש חם, אפשר להגיש קר – פנטסטי!
  • אפשר לשמור במקרר עד שבוע – יוצא חלום! בתיאבון!
Keyword חזה עוף בתנור פסטרמה ביתית