יוצקים שמן רגיל ושמן שומשום למחבת
מוסיפים את הבצל שחתוך לריבועים למחבת ומטגנים כמה דקות
מוסיפים קוביות חזה עוף, מקפיצים עד שהם מוכנים ומוציאים מהמחבת.
חותכים את הקישואים והגזר לפסים דקים.
את גבעולי הבצל חותכים לרצועות קטנות
מוסיפים למחבת את הגזר, הקישואים והבצל הירוק ומקפיצים
מקפיצים הכל ביחד דקה או שתיים.
מוסיפים את העוף לתערובת הירקות.
יוצקים את קרם הקוקוס, מוסיפים את חמאת הבוטנים
ומערבבים הכל ביחד כדי שכל הטעמים יספגו.
מגישים עם אורז לבן ליד ונהנים מכל ביס.