יוצקים שמן לסיר מוסיפים את הבצל ומאדים אותו כמה דקות
חותכים את הפטריות לקוביות ומוסיפים לסיר ומטגנים עד שהפטריות מתרככות
מוסיפים רוטב סויה וטריאקי או 2 כפות מהרוטב שהכנו בבית ומערבבים הכל ביחד
מבשלים מספר דקות, מורידים מהאש ומקררים
תורידו כף או שתיים מהמלית כדי לקשט איתה בסוף בעת ההגשה
משטחים שניצלים על משטח העבודה, דופקים אותם קלות עם פטיש השניצלים
לוקחים פרוסת שניצל שטוחה ממלאים במלית הפטריות שהתקררה ומגלגלים לרולדה
מגלגלים הדוק ומניחים בצד
ככה מכינים את השניצלים. ליתר בטחון אפשר לשים קיסמים כדי שהשניצלים לא יתפרקו
מערבבים את חומרי הרוטב, שמן זית, פפריקה, תבלין גריל ומלח ומורחים על השניצלים מלמעלה
מחממים פלנצה ומוסיפים כף שמן, כשהפלנצה חמה מעבירים את השניצלים הממולאים לטיגון
מנמיכים את האש לאש בינונית, ומטגנים היטב מכל הצדדים
מתחילים את הטיגון עם החיבור של השניצלים מלמטה כדי שידבקו ולא יפרדו
גם אם קצת פטריות "נופלות" מהצדדים לא קרה כלום ממשיכים לטגן את כל השניצלים
מורידים, מעבירים לקערת הגשה, אפשר לפזר מעל כף או שתיים מהמלית
ומגישים חם. תענוג!