חזה עוף ממולא בפטריות, מנה טעימה ונהדרת שתתאים לכם בול לשבת.
שניצלים קטנים ממולאים בפטריות, כל ביס מלא טעם, יופי של מנה בואו תראו איך מכינים.
קונים בסופר את החזה עוף שמוכן לשניצלים שהפרוסות שלו ממש דקות.
אם לא קניתם, תפרסו פרוסות מהחזה עוף, תדפקו עם פטיש שניצלים ותכינו אותן דקות.
בסיר מטגנים בצל עם פטריות , אני הוספתי רוטב חמוץ מתוק שמכינים בבית ויצא אש!
בואו תראו באינסטגרם איך הכנתי. בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
משטחים פרוסת שניצל על משטח העבודה, ממלאים במלית ומגלגלים. הדוק!
עם נופלות לכם קצת פטריות בצדדים, לא קרה כלום.
אפשר להדק עם קסמים ליתר בטחון, שאחרי זה נוציא את הקסמים כמובן.
מורחים בתערובת שמן עם תבלינים
ליד הבשר צריך אורז – ואם אתם בעניין של אורז בבקשה –
מתכונים לאורז
ומעבירים לפלנצ'ה לטיגון
גם אם הפטריות נופלות קצת בצדדים, לא קרה כלום
מטגנים את חזה העוף עד להשחמה.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו77 כאן- מתכונים לווטצא'פ
עוד מתכונים למאכלי בשר ועוף תמצאו כאן
מתכונים לעוף
תשאירו לכם כף או שתיים מהמלית של הפטריות
ובעת ההגשה אתם יכולים לפזר מעל
זה עושה אחלה רושם.
מנה קלה להכנה ואתם תתענגו עליה מאד.
הפלנצ'ה שתתאים לכם בול להכנת חזה העוף
מחיר מבצע כולל משלוח!
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
חזה עוף ממולא בפטריות

חזה עוף ממולא בפטריות
סוויט דוליIngredients
- 15 פרוסות חזה עוף שטוחות
- 1 בצל
- 5 כפות שמן
- 1 סלסלה פטריות טריות שמפניון
- 1 כף רוטב סויה
- 1 כפית טריאקי
- 2 כפות שמן זית
- 1 כף פפריקה אדומה מתוקה
- 1 כף תבלין גריל
- רבע כפית מלח
Instructions
- יוצקים שמן לסיר מוסיפים את הבצל ומאדים אותו כמה דקות
- חותכים את הפטריות לקוביות ומוסיפים לסיר ומטגנים עד שהפטריות מתרככות
- מוסיפים רוטב סויה וטריאקי או 2 כפות מהרוטב שהכנו בבית ומערבבים הכל ביחד
- מבשלים מספר דקות, מורידים מהאש ומקררים
- תורידו כף או שתיים מהמלית כדי לקשט איתה בסוף בעת ההגשה
- משטחים שניצלים על משטח העבודה, דופקים אותם קלות עם פטיש השניצלים
- לוקחים פרוסת שניצל שטוחה ממלאים במלית הפטריות שהתקררה ומגלגלים לרולדה
- מגלגלים הדוק ומניחים בצד
- ככה מכינים את השניצלים. ליתר בטחון אפשר לשים קיסמים כדי שהשניצלים לא יתפרקו
- מערבבים את חומרי הרוטב, שמן זית, פפריקה, תבלין גריל ומלח ומורחים על השניצלים מלמעלה
- מחממים פלנצה ומוסיפים כף שמן, כשהפלנצה חמה מעבירים את השניצלים הממולאים לטיגון
- מנמיכים את האש לאש בינונית, ומטגנים היטב מכל הצדדים
- מתחילים את הטיגון עם החיבור של השניצלים מלמטה כדי שידבקו ולא יפרדו
- גם אם קצת פטריות "נופלות" מהצדדים לא קרה כלום ממשיכים לטגן את כל השניצלים
- מורידים, מעבירים לקערת הגשה, אפשר לפזר מעל כף או שתיים מהמלית
- ומגישים חם. תענוג!
מה צריך לחזה עוף ממולא בפטריות?
כ-15 פרוסות חזה עוף שטוחות
1 בצל
5 כפות שמן
1 סלסלת פטריות שמפניון טרייה
1 כף רוטב סויה
כפית טריאקי
למריחה על הבשר
2 כפות שמן זית
כף פפריקה אדומה
כף תבלין גריל
קצת מלח