חזה עוף עם ירקות ברוטב חמאת בוטנים
סוויט דולי
מתכון לחזה עוף עם ירקות ברוטב חמאת בוטנים, טעמים פיקנטיים עדינים מתערבבים עם ירקות פריכים.
Prep Time 20 minutes mins
Cook Time 10 minutes mins
Total Time 30 minutes mins
Course מתכונים בסיר אחד
Cuisine מטבח ישראלי
- 1 ק"ג חזה עוף מופשר – חתוך לקוביות
- חצי כוס רוטב סויה
- רבע כוס חלב קוקוס (מקופסת שימורים)
- 2 כפות שמן שומשום (לא חובה)
- 3 כפות שמן קנולה
- 1 כפית קורנפלור
- 3 כפות חמאת בוטנים
- 1 כוס שעועית ירוקה
- 1 כוס פרחי ברוקולי
מוזגים לכוס: רוטב סויה, חלב קוקוס, חמאת הבוטנים ולערבב עד לקבלת נוזל אחיד,
אח”כ להוסיף הקורנפלור, לערבב ולהניח בצד.
לאדות את השעועית הירוקה ופרחי הברוקולי חמש דקות במים חמים ולהוציא,
שיישארו טיפה פריכים.
בסיר עמוק לשים שמן שומשום ושמן קנולה ולהקפיץ את קוביות חזה העוף עד
שמוכן.
להוסיף לסיר של העוף את הירקות, למזוג את הרוטב, לערבב, לבשל חמש דקות
ואתם מסודרים.
אתם תהנו מאד!