המנה שזכתה להצלחה מרובה אצלנו.
היא הוכנה כבר בכמה גירסאות אבל זה בגלל שהילדים שלנו מאד אוהבים חמאת בוטנים.
בזמן האחרון הבישולים הם של אבא, הקינוחים כמובן של אמא ואבא מביא אותה במתכונים הורסים!
בארוחת שישי, אחרי שטעמו את העוף
מלמולי ה”מהזה?? זה טעיםם” או “אבא, זה מעולה” נשמעו מכל עבר,
ידעתי שיש לי בשבילכם מתכון מנצח.
בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
ברור שלמחרת הוא הכין את אותה המנה שוב בשביל הצילומים וגם כי היתה דרישה מהקהל.
טעמים פיקנטיים עדינים מתערבבים עם ירקות פריכים. אם תעבדו לפי ההוראות, חצי שעה והמנה מוכנה.
חזה עוף ברוטב חמאת בוטנים מכינים עם ירקות שנשארו לכם במקרר
או במקרה הזה ברוקולי ושעועית ירוקה.
אפשר לצרף למנה גם אורז עם ביצים ויש לכם תוספת נפלאה לארוחה אסייתית.
מחפשים תפריטים לארוחה אסייתית או סינית – בבקשה
חזה עוף מוקפץ עם פלפלים צבעוניים
דפי אורז ממולאים בירקות ואטריות אורז
נודלס עם רצועות בשר בסגנון אסייתי
בשר עם ברוקולי ברוטב סויה ודבש
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו24 כאן – מתכונים לווטצ'אפ
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
רק ללחוץ כאן
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
אם אתם מעוניינים לקבל מתכונים בווטצ'אפ
בואו16 – רק ללחוץ כאן – ווטצאפ למתכונים
חזה עוף עם ירקות ברוטב חמאת בוטנים


חזה עוף עם ירקות ברוטב חמאת בוטנים
סוויט דוליIngredients
- 1 ק"ג חזה עוף מופשר – חתוך לקוביות
- חצי כוס רוטב סויה
- רבע כוס חלב קוקוס (מקופסת שימורים)
- 2 כפות שמן שומשום (לא חובה)
- 3 כפות שמן קנולה
- 1 כפית קורנפלור
- 3 כפות חמאת בוטנים
- 1 כוס שעועית ירוקה
- 1 כוס פרחי ברוקולי
Instructions
- מוזגים לכוס: רוטב סויה, חלב קוקוס, חמאת הבוטנים ולערבב עד לקבלת נוזל אחיד,
- אח”כ להוסיף הקורנפלור, לערבב ולהניח בצד.
- לאדות את השעועית הירוקה ופרחי הברוקולי חמש דקות במים חמים ולהוציא,
- שיישארו טיפה פריכים.
- בסיר עמוק לשים שמן שומשום ושמן קנולה ולהקפיץ את קוביות חזה העוף עד
- שמוכן.
- להוסיף לסיר של העוף את הירקות, למזוג את הרוטב, לערבב, לבשל חמש דקות
- ואתם מסודרים.
- אתם תהנו מאד!