נודלס עם רצונות בשר בסגנון אסייתי יקרצו לכל אחד ממרחוק, ולמה אני מספרת לכם את זה?
לפני כמה שנים טובות הייתי צריכה להחליף את המחשב.
הוא לא בדיוק זז אבל מה אני מבינה במחשבים? ישר פניתי לנסיך שלי וביקשתי עזרה.
"אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני צריכה שתעזור לי"
"איזה מחשב את רוצה?"
"מחשב יפה" עניתי בלי היסוס
הוא הסתכל עלי כמי שנפלה לא רק מהירח אלא נפלה וקמה שוב
"אמא! אני שואל לאיזה שימושים את צריכה את המחשב, כדי שנדע איזה מחשב לקנות לך"
אני עם מבט חולמני עונה לו
:אני רוצה מחשב ורוד. ורוד זוהר! אף פעם לא היה לי מחשב נייד ורוד"
אמא! את לא רצינית!" שאג עלי "למה את צריכה את המחשב? איזה תוכנות יהיו עליו?"
ואחרי שהסברתי מה שאני צריכה קיבלתי את המחשב הורוד הזוהר שלי.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
אם לא – בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
אבל על דבר אחד אי אפשר להתווכח, הוא יפה כמו ביום הראשון. ורוד זוהר ממרחקים.
נודלס עם רצועות בשר בסגנון אסייתי היא גם מנה קורצת.
התוספת עליה מונח הבשר היא בכלל שוס.
קחו מחבת עם מעט שמן וטגנו אתא אטריות האורז, כמו שהן, בלי לבשל
אתם תראו איך האטריות מתנפחות בבת אחת וזה תענוג!

גם הנודלס עם רצועות בשר בסגנון אסייתי
יקרוץ לכולם ממרחקים.
רצועות בשר ברוטב אסייתי
שמונחות על אטריות אורז מטוגנות קלות
ומעליהם אגוזי קשיו קלויים.
מנה נפלאה!
מחפשים תפריטים לארוחה אסייתית או סינית – בבקשה
חזה עוף מוקפץ עם פלפלים צבעוניים
דפי אורז ממולאים בירקות ואטריות אורז
בשר עם ברוקולי ברוטב סויה ודבש לעוד מתכונים של בשר תוכלו למצוא כאן
מתכונים לבשר ועוף
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
נודלס עם רצועות בשר בסגנון אסייתי
מה צריך בשביל נודלס עם רצועות בשר בסגנון אסייתי ?
חבילת אטריות אורז
500 גרם בשר סינטה פרוס דק דק
1 בצל חתוך לקוביות
5 כפות שמן שומשום
5 גבעולי בצל ירוק
חצי כוס רוטב סויה
חצי כוס רוטב טריאקי
100 גרם אגוזי קאשיו
איך מכינים נודלס עם רצועות בשר בסגנון אסייתי ?
מתחילים עם הבשר.
מבקשים בעת הקניה אצל הקצב שיפרוס את פרוסות הבשר דק דק
ובבית פורסים את הבשר לרצועות דקות.
יוצקים למחבת שמן שומשום ומטגנים בו את הבצל
וכשהמחבת ממש רותח מוסיפים את הבשר ומטגנים היטב.
מטגנים כחמש דקות או אפילו פחות עד שהבשר מוכן
יוצקים את רוטב הסויה והטריאקי על הבשר ומערבבים היטב.
טועמים ואם צריך מוסיפים מהרטבים.
מבשלים את הבשר עם הרטבים כעשר דקות שהבשר יספוג את הטעמים.
על אותו מחבת מטגנים קלות את אגוזי הקשיו.
הכנת האטריות:
יוצקים מעט שמן על המחבת ומטגנים קבוצות קבוצות את אטריות אורז.
כמה דקות כל קבוצת אטריות.
מניחים בצלחת הגשה.
את הבשר ממש לפני ההגשה מערבבים עם הבצל הירוק.
על האטריות מניחים את הבשר ומפזרים מעל את האגוזים.
מנה נפלאה!
אם אתם מעוניינים לקבל מתכונים בווטצ'אפ
בואו16 – רק ללחוץ כאן – ווטצאפ למתכונים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן –