שמים את הקינואה במסננת צפופה ותחת זרם מים שוטפים את הקינואה היטב
שוטפים מספר דקות ומסננים את המים היטב
על נייר אפייה בתבנית אפייה מפזרים את הקינואה
בתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מייבשים את הקינואה כחצי שעה
מערבבים מיד פעם ונותנים לקינואה להתייבש
אחרי שמוציאים את הקינואה מהתנור, מקררים אותה
מחממים מחבת וכשהוא חם מוסיפים כוס קינואה למחבת
ומחכים לאט לאט שהקינואה תתפח ותתפוצץ
מערבבים מדי פעם עד שאתם רואים שהקינואה תפוחה
מוציאים מהמחבת ואותו דבר מכינים עם הכוס השניה
ממיסים שוקולד מריר במיקרו בפולסים מספר דקות עד שיש לנו משחה אחידה
מוסיפים את הקינואה התפוחה ומערבבים הכל ביחד
משטחים על נייר אפייה ולמקרר
מקררים כחצי שעה ויש לנו חטיף קינואה עדין ומיוחד. בתיאבון.