שמים בתבנית אפייה את גרעיני החמניה, שיבולת ושקדים
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים עשר דקות
בינתיים שמים במעבד מזון את המישמשים והשזיפים,מים וסילן וטוחנים
מעבירים לקערה מוסיפים את הכוסמת, חמוציות, צימוקים שומשום ומערבבים
מוציאים מהתנור את התבנית, לא מכבים את התנור ומעבירים את כל המצרכים לקערה ומערבבים הכל ביחד
מערבבים עד לקבלת עיסה אחידה
מעבירים לתבנית אפייה משטחים את העיסה היטב למשטח אחיד
מכניסים לתנור את תבנית ואופים בחום של 180 מעלות כעשרים דקות נוספות
אחרי עשרים דקות מכבים את התנור ומקררים בחוץ
אחרי כחצי שעה חותכים ומתענגים על כל ביס.