חטיפי אנרגיה ללא גלוטן טבעוניים לחלוטין מכינים בעשרים דקות. אין טיפת חלב,אין סוכר, קלי הכנה וטעימים אש!
אנחנו קונים לעיתים חטיפי בריאות ובטוחים שהם בריאים, אז כולנו יודעים שבריאים הם לא ולכן מצאתי לכם חטיפי בריאות שמכינים בעשרים דקות והכנתי שתי גירסאות ושתיהן טעימות.
הכנתי בפעם הראשונה ועפו על זה, הכנתי עוד פעם בגירסה טיפה שונה וגם אהבו מאד.
הכנתי לכם סרטון מדוייק שלב אחרי שלב איך הכנתי את חטיפי הבריאות
פעמיים הכנתי את חטיפי הבריאות. פעם ראשונה הכנתי רק עם מישמשים מה שנתן לתערובת להיות יותר בהירה, השתמשתי רק במייפל
בואו תראו באינסטגרם איך הכנתי. בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
כשהכנתי עם מישמים ושזיפים ביחד,
הוספתי גם סילן מה שצבע את העיסה בצבע כהה יותר
מחפשים עוד מתכונים טבעוניים? בבקשה
מתכונים טבעוניים
תראו את היפים שלנו
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן33– מתכונים לווטצ'אפ
בגירסה הבהירה הם התפרקו לאחר האפייה
אכלנו אותם כגרנולה נהדרת, היו מצויינים.
גירסה בהירה – 1 כוס מישמשים יבשים רבע כוס מייפל ורבע כוס דבש
גירסה כהה – 1 כוס מישמשים ושזיפים מעורבים עם רבע כוס סילן
מתנה נהדרת לראש השנה
נכנסה היום לחנות!
נכון תמיד אתם מחפשים כף או כוס מדידה?
פתרתי לכם את הבעיה – בבקשה
סט כוסות וכפות מדידה 13 חלקים
והמחיר כולל משלוח!
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
כאלה יפים וטעימים!
חטיפי אנרגיה ללא גלוטן טבעוניים
חטיפי אנרגיה ללא גלוטן טבעוניים
סוויט דוליIngredients
- 1 כוס שיבולת שועל
- 1 כוס גרעיני דלעת
- 1 כוס שקדים לא קלויים
- 1 כוס מישמשים ושזיפים מיובשים
- חצי כוס מים
- רבע כוס סילן
- חצי כוס כוסמת
- חצי כוס צימוקים
- חצי כוס חמוציות
- רבע כוס שומשום
Instructions
- שמים בתבנית אפייה את גרעיני החמניה, שיבולת ושקדים
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים עשר דקות
- בינתיים שמים במעבד מזון את המישמשים והשזיפים,מים וסילן וטוחנים
- מעבירים לקערה מוסיפים את הכוסמת, חמוציות, צימוקים שומשום ומערבבים
- מוציאים מהתנור את התבנית, לא מכבים את התנור ומעבירים את כל המצרכים לקערה ומערבבים הכל ביחד
- מערבבים עד לקבלת עיסה אחידה
- מעבירים לתבנית אפייה משטחים את העיסה היטב למשטח אחיד
- מכניסים לתנור את תבנית ואופים בחום של 180 מעלות כעשרים דקות נוספות
- אחרי עשרים דקות מכבים את התנור ומקררים בחוץ
- אחרי כחצי שעה חותכים ומתענגים על כל ביס.
