Go Back Email Link
חישוק בורקס גבינה בעשר דקות

חישוק בורקס גבינה בעשר דקות

סוויט דולי
חישוק בורקס גבינה בעשר דקות קריספי, פריך מושלם!
Prep Time 20 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 47 minutes
Course מתכונים לבורקס
Cuisine מטבח יווני

Ingredients
  

  • 1 חבילה בצק עלים שימרית
  • 150 גרם גבינה
  • 2 כפות גבינה לבנה 9%
  • 1 ביצה

ציפוי מעל

  • 1 ביצה
  • 2 כפות שומשום

Instructions
 

  • לפתוח את הבצק ולרדד את הבצק
  • בקערית מפוררים את הגבינה המלוחה עם הגבינה הלבנה והביצה לתערובת חלקה
  • מורחים את התערובת על כל הבצק
  • מגלגלים את הבצק לרולדה ארוכה ועם הנייר למתוח את הבצק כמה שאפשר
  • משמנים תבנית אפיה
  • ומעבירים את הרולדה לתבנית
  • מסובבים את הרולדה לצורה של חישוק מסביב לתבנית ומהדקים ביחד את הקצוות ליצור חישוק.
  • לטרוף את הביצה היטב ולמרוח את הבצק
  • לפזר את השומשום מעל
  • לתנור שחומם מראש ל - 180מעלות מכניסים את התבנית
  • אופים את הבורקס עד שהוא משחים
  • כשהבורקס מוכן מוציאים מהתנור, נותנים לו שתי דקות להתקרר והופ. בתיאבון!
Keyword חישוק בורקס גבינה בעשר דקות