חישוק בורקס גבינה בעשר דקות יהיה לכם מושלם לארוחת ערב. הפעם לא מתברברים עם צורות, מכינים את הבורקס שמים בתבנית ומכניסים לתנור. אחרי האפייה הוא פריך, קרנצי, הגבינה נמסה בפה – דרך מצויינת להתחיל את השבוע.
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
את הבורקס הנהדר הכנתי עם הבצק עלים של שימרית, שאני מתה עליו כי תמיד הוא במקרר ולא במקפיא ואפשר לעבוד איתו מיד. התוצאות עם הבצק עלים של שימרית, תמיד מצליחות.
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ כל יום זו קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו61 כאן –מתכונים לווטצ'אפ
המילוי של הבורקס אהוב עלי, עם גבינה. אחותי לימדה אותי שבורקס גבינה מכינים עם גבינה מלוחה שבספניולית היו קוראים לכמות "קאלופ", כי ככה היו קונים פעם את הגבינות, גוש גבינה מלוחה שהיה בתוך פח עם מים מלוחים. אז כמו פעם מפוררים את הגבינה עם הידיים. אם אתם לא בעניין, אפשר לגרד במגרדת. מערבביםאת תערובות הגבינה ומורחים על הבצק.
אחרי שמילאתם את הבצק עם הבלילה, מגלגלים את הבצק לרולדה ארוכה ועם הנייר מושכים את הרולדה. מותכים את הרולדה לארוכה ולכן אפשר להעביר את הרולדה שתהייה מסביב לתבנית.
אחרי שהרולדה בתבנית, מורחים בביצה ומפזרים שומשום
והיידה לתנור.
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
עוד מתכונים לבורקס
מתכונים לבורקס
אין על הבצק הקריספי, הפריך הפירורים שאוספים אותם עם האצבע כמה שהבורקס טעים.
תוסיפו סלט ויש לכם ארוחת ערב טעימה כל כך!
עוד מתכונים לשבועות תמצאו כאן
מתכונים לשבועות
רוצים להכין בורקס כמו שלי בתבנית? היידה
תראה כמה שהבורקס יפה! ו- וואו כמה שהוא טעים!
חישוק בורקס גבינה בעשר דקות
הפוסט בשיתוף "שימרית"
חישוק בורקס גבינה בעשר דקות
סוויט דוליIngredients
- 1 חבילה בצק עלים שימרית
- 150 גרם גבינה
- 2 כפות גבינה לבנה 9%
- 1 ביצה
ציפוי מעל
- 1 ביצה
- 2 כפות שומשום
Instructions
- לפתוח את הבצק ולרדד את הבצק
- בקערית מפוררים את הגבינה המלוחה עם הגבינה הלבנה והביצה לתערובת חלקה
- מורחים את התערובת על כל הבצק
- מגלגלים את הבצק לרולדה ארוכה ועם הנייר למתוח את הבצק כמה שאפשר
- משמנים תבנית אפיה
- ומעבירים את הרולדה לתבנית
- מסובבים את הרולדה לצורה של חישוק מסביב לתבנית ומהדקים ביחד את הקצוות ליצור חישוק.
- לטרוף את הביצה היטב ולמרוח את הבצק
- לפזר את השומשום מעל
- לתנור שחומם מראש ל - 180מעלות מכניסים את התבנית
- אופים את הבורקס עד שהוא משחים
- כשהבורקס מוכן מוציאים מהתנור, נותנים לו שתי דקות להתקרר והופ. בתיאבון!