שמים במיקסר עם וו גיטרה
את הנטורינה עם הסוכר, סוכר וניל הביצים ומקציפים עד לקבלת עיסה אחידה.
מוסיפים את הקמח ומערבבים הכל ביחד.
העיסה יוצאת די רכה, בשביל להוציא אותה מהמיקסר אפשר לפזר כף קמח.
מחלקים את כמות הבצק לשלושת רבעי ושליש.
את שלושת רבעי הבצק משטחים בתבנית, עם הרבע שנשאר נשתמש לציפוי
את השליש שמים במקרר שיתקרר, יהיה יותר נוח לעבוד איתו
בינתיים מכינים את החיתוכיות.מעבירים לתבנית עם נייר אפייה ומשטחים את הבצק על נייר האפייה.
מורחים על הבצק את הריבה. אפשר ריבות עם חתיכות פרי זה מעולה.
מוציאים את שארית הבצק מהמקרר
מקמחים מעט את הבצק אם הוא רך ויוצרים עיגולים ומפזרים על הבצק.
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את העוגיות לעשרים דקות עד שהן משחימות
מוציאים ואפשר לפזר מעל אבקת סוכר.
חותכים לריבועים ושומרים בקופסה סגורה
חיתוכיות ריבה פרווה פריכות נהדרות נוסטלגיות וטעימות!