Go Back Email Link
חיתוכיות ריבה פרווה פריכות

חיתוכיות ריבה פרווה פריכות

סוויט דולי
חיתוכיות ריבה פרווה פריכות ונהדרות
Prep Time 30 minutes
Cook Time 38 minutes
Total Time 1 hour 8 minutes
Course מתכוניטם לעוגיות
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 150 גרם נטורינה
  • חצי כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 1 ביצה
  • 1 חלמון
  • 2 כוסות קמח
  • 1 כוס ריבת דובדבנים

Instructions
 

  • שמים במיקסר עם וו גיטרה
  • את הנטורינה עם הסוכר, סוכר וניל הביצים ומקציפים עד לקבלת עיסה אחידה.
  • מוסיפים את הקמח ומערבבים הכל ביחד.
  • העיסה יוצאת די רכה, בשביל להוציא אותה מהמיקסר אפשר לפזר כף קמח.
  • מחלקים את כמות הבצק לשלושת רבעי ושליש.
  • את שלושת רבעי הבצק משטחים בתבנית, עם הרבע שנשאר נשתמש לציפוי
  • את השליש שמים במקרר שיתקרר, יהיה יותר נוח לעבוד איתו
  • בינתיים מכינים את החיתוכיות.מעבירים לתבנית עם נייר אפייה ומשטחים את הבצק על נייר האפייה.
  • מורחים על הבצק את הריבה. אפשר ריבות עם חתיכות פרי זה מעולה.
  • מוציאים את שארית הבצק מהמקרר
  • מקמחים מעט את הבצק אם הוא רך ויוצרים עיגולים ומפזרים על הבצק.
  • לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את העוגיות לעשרים דקות עד שהן משחימות
  • מוציאים ואפשר לפזר מעל אבקת סוכר.
  • חותכים לריבועים ושומרים בקופסה סגורה
  • חיתוכיות ריבה פרווה פריכות נהדרות נוסטלגיות וטעימות!
Keyword חיתוכיות ריבה פרווה פריכות