חיתוכיות ריבה פרווה פריכות הן עוגיות נוסטלגיות משגעות.
ריבועי בצק פריך עם ריבה, שכל ביס טעים מקודמו.
הן רכות ופריכות וקלות להכנה.
כדי שתראו כמה קל להכין את החיתוכיות ריבה פרווה
הכנתי לכם סרטון כדי שתראו במדוייק איך הכנתי את החיתוכיות
תשמעו סיפור. הכנתי את העוגיות, צילמתי סרטון, צילמתי תמונות, הייתי מרוצה, לא בדקתי מה קורה עם התמונות, שמתי את העוגיות בקופסה, נסעתי לנכדים והבאתי להם את העוגיות.
למחרת, אני מנסה להוריד את התמונות והסרטונים מהמצלמה – יוק! אעשה לכם את זה קצר, הכרטיס מצלמה התקלקל, לא היו סרטונים, לא היו תמונות וגם לא היו עוגיות כי הכל חוסל!
אין מה לעשות, עשיתי סיבוב שני.
סיבוב שני טעים ביותר אין מה להגיד וככה יש לנו גם סרטון וגם תמונות של חיתוכיות ריבה פריכות נהדרות.
הערות חשובות:
מכינים את הבצק עם קמח ללא אבקת אפייה.
אחרי ההכנה הבצק מאד רך ולכן השתמשתי בכמויות קטנות של קמח לרידוד הבצק.
אחרי הכנת הבצק מחלקים את הכמות, רבע מהבצק שומרים במקרר כדי להכין אחר כך את עיגולי הבצק מעל.
אחרי שעוגיות יוצאות מהתנור, מקררים מעט וחותכים לריבועים.
חיתוכיות ריבה פרווה פריכות – חלום!
כדי שהעוגיות יהיו פרווה השתמשתי בנטורינה, שזהו תחליף נהדר לחמאה, הנטורינה על בסיס צמחי.
אחרי שהעוגיות יצאו מהתנור,
פיזרתי אבקת סוכר וטעמתי את העוגיה.
חלום! העוגיה פריכה, רכה וטעימה!
אם אתם מחפשים גירסה טבעוניות לחיתוכיות
תודה רבה למגי ששלחה לי תמונה עם הסבר.
תודה רבה מגי!
הלהיט של הקיץ הגיע לחנות!
אם אתם מעוניינים לקבל מתכונים בווטצ'אפ
בואו8 – לחצו כאן – קבוצת ווטצ'אפ למתכונים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים מתכונים נוספים לעוגיות?
תמצאו כאן – מתכונים לעוגיות
מחפשים עוד מתכונים לפורים\? בבקשה
מתכונים לפורים
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
חיתוכיות ריבה פרווה פריכות
חיתוכיות ריבה פרווה פריכות
סוויט דוליIngredients
- 150 גרם נטורינה
- חצי כוס סוכר
- 2 שקיות סוכר וניל
- 1 ביצה
- 1 חלמון
- 2 כוסות קמח
- 1 כוס ריבת דובדבנים
Instructions
- שמים במיקסר עם וו גיטרה
- את הנטורינה עם הסוכר, סוכר וניל הביצים ומקציפים עד לקבלת עיסה אחידה.
- מוסיפים את הקמח ומערבבים הכל ביחד.
- העיסה יוצאת די רכה, בשביל להוציא אותה מהמיקסר אפשר לפזר כף קמח.
- מחלקים את כמות הבצק לשלושת רבעי ושליש.
- את שלושת רבעי הבצק משטחים בתבנית, עם הרבע שנשאר נשתמש לציפוי
- את השליש שמים במקרר שיתקרר, יהיה יותר נוח לעבוד איתו
- בינתיים מכינים את החיתוכיות.מעבירים לתבנית עם נייר אפייה ומשטחים את הבצק על נייר האפייה.
- מורחים על הבצק את הריבה. אפשר ריבות עם חתיכות פרי זה מעולה.
- מוציאים את שארית הבצק מהמקרר
- מקמחים מעט את הבצק אם הוא רך ויוצרים עיגולים ומפזרים על הבצק.
- לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את העוגיות לעשרים דקות עד שהן משחימות
- מוציאים ואפשר לפזר מעל אבקת סוכר.
- חותכים לריבועים ושומרים בקופסה סגורה
- חיתוכיות ריבה פרווה פריכות נהדרות נוסטלגיות וטעימות!