שמים בסיר את השוקולד, הנטורינה, הסוכר ועל אש קטנה קטנה מבשלים את התערובת
אחרי כחמש דקות מוסיפים את המים ומערבבים לבלילה אחידה וכהה
מורידים את הבלילה מהאש ומקררים אותה מעט
טורפים את הביצים לבלילה אחידה ומוסיפים את הביצים לבלילת השוקולד בזרזיף דק
מערבבים היטב את בלילת השוקולד
מוציאים מהמקרר את התבנית ויוצקים עליה את בלילת השוקולד
מוציאים מהמקפיא את הרבע שהקפאנו ועם מגרדת מגרדים על השוקולד את הבצק
ממלאים את כל שכבת השוקולד עם פירורי בצק
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את העוגה שלנו
אופים כשלושים וחמש עד ארבעים דקות תלוי בחוזק התנור שלכם, עד שהפירורים משחימים על העוגה.
מוציאים, מקררים ויש לכם יופי של חיתוכיות ליד הקפה או התה. בתיאבון.