מתכונים

חיתוכיות שוקולד ופירורים פרווה

חיתוכיות שוקולד ופירורים פרווה, קינוח טעים ונהדר לכל ארוחה

שתף
הדפסה
חיתוכיות שוקולד ופירורים פרווה
מה צריך

150 גרם נטורינה בטעם חמאה
חצי כוס סוכר
2 סוכר וניל
1 ביצה
1 חלמון
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
שכבת שוקולד
200 גרם שוקולד מריר
1 כוס סוכר
50 גרם נטורינה בטעם חמאה
חצי כוס מים
3 ביצים

סוויט טיפ

תבנית 31/24

מה צריך

150 גרם נטורינה בטעם חמאה
חצי כוס סוכר
2 סוכר וניל
1 ביצה
1 חלמון
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
שכבת שוקולד
200 גרם שוקולד מריר
1 כוס סוכר
50 גרם נטורינה בטעם חמאה
חצי כוס מים
3 ביצים

סוויט טיפ

תבנית 31/24

חיתוכיות שוקולד ופירורים פרווה

חיתוכיות שוקולד ופירורים פרווה, עוגיות נהדרות ופשוט טעימות! שכבת בצק פריך עם שכבת שוקולד עשיר ופירורי עוגה פריכים מעל. יופי של חיתוכיות להכנה.

כשהוצאתי את העוגה והגשתי לילדים, החתן שלי הסתכל על העוגה וסיפר כשהיה קטן, אמא שלו היתה מכינה עוגה דומה והם קראו לה "עוגת נמשים" כי חתיכות הבצק שנופלות לתוך הבצק נראות כמו נמשים. ביסים מושלמות  ליד הקפה או התה.

את החיתוכיות הכנתי עם נטורינה בטעם חמאה, כדי שהעוגיות יהיו פרווה וכולם יוכלו להנות מהחיתוכיות הטעימות.

חיתוכיות שוקולד ופירורים פרווה

בואו תראו איך הכנתי

כמה פרטים על העוגה.

מכינים את הבצק במיקסר או ביד ויש מתחילים לעבד איתו. תחתית העוגה היא עוגה של בצק פריך. אחרי ההכנה מחלקים את הבצק לשני חלקים, שליש מהבצק נשמור במקפיא, נגרד אותו אחרי זה על פומפיה כדי שתהייה שיכבה פריכה על השוקולד.

אחרי שהכנתם את הבצק והעברתם לתבנית, מעבירים למקרר לקירור ומכינים את שכבת השוקולד. יוצקים את השכבה על העוגה, מגרדים את הבצק הקפוא ולתנור.

מתכון קל. אני הכנתי את הבצק במיקסר ואחרי זה העברתי לשני ניירות אפייה כדי לרדד את הבצק.

החיתוכיות שלנו לפני שנכנסו לתנור.

חיתוכיות שוקולד ופירורים פרווה

חיתוכיות שוקולד ופירורים פרווה נשמרות היטב בטמפרטורת החדר למשך מספר ימים. אפשר גם לשמור במקרר, אבל לפני ההגשה תוציאו לטמפרטורת החדר.

חיתוכיות שוקולד ופירורים פרווה

בואו ללעקוב אחרי באינסטגרם שלי
האינסטגרם של סוויט

 

מחפשים עוד מתכונים לעוגיות?
מתכונים לעוגיות

רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

חיתוכיות שוקולד ופירורים פרווה

 

חיתוכיות שוקולד ופירורים פרווה

 

הפרסום בשיתוף "שימרית"

 

חיתוכיות שוקולד ופירורים פרווה

 

חיתוכיות שוקולד ופירורים פרווה

סוויט דולי
חיתוכיות שוקולד ופירורים פרווה קינוח נהדר לכל ארוחה
Prep Time 20 minutes
Cook Time 40 minutes
Total Time 1 hour
Course מתכונים לעוגיות
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 150 גרם נטורינה בטעם חמאה
  • חצי כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 1 ביצה
  • 1 חלמון
  • 2 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה

שכבת שוקולד

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 1 כוס סוכר
  • 50 גרם נטורינה בטעם חמאה
  • חצי כוס מים
  • 3 ביצים

Instructions
 

  • שמים בקערת מיקסר את הנטורינה עם הסוכר, סוכר וניל וביצים ומערבבים
  • מוסיפים את הקמח עם אבקת האפיה ושני סיבובים במיקסר
  • מתקבל בצק רך שאפשר לעבוד איתו
  • מקמחים משטח עבודה ומעבירים את הבצק אליו
  • לשים לכדור אחיד וחותכים רבע מהכדור של הבצק
  • את הרבע הזה נעביר למקפיא, נשתמש אחרי זה בבצק לגירוד
  • מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה ומעבירים לתבנית אפייה
  • את התבנית מעבירים למקרר ומכינים את קרם השוקולד

קרם השוקולד

  • שמים בסיר את השוקולד, הנטורינה, הסוכר ועל אש קטנה קטנה מבשלים את התערובת
  • אחרי כחמש דקות מוסיפים את המים ומערבבים לבלילה אחידה וכהה
  • מורידים את הבלילה מהאש ומקררים אותה מעט
  • טורפים את הביצים לבלילה אחידה ומוסיפים את הביצים לבלילת השוקולד בזרזיף דק
  • מערבבים היטב את בלילת השוקולד
  • מוציאים מהמקרר את התבנית ויוצקים עליה את בלילת השוקולד
  • מוציאים מהמקפיא את הרבע שהקפאנו ועם מגרדת מגרדים על השוקולד את הבצק
  • ממלאים את כל שכבת השוקולד עם פירורי בצק
  • לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את העוגה שלנו
  • אופים כשלושים וחמש עד ארבעים דקות תלוי בחוזק התנור שלכם, עד שהפירורים משחימים על העוגה.
  • מוציאים, מקררים ויש לכם יופי של חיתוכיות ליד הקפה או התה. בתיאבון.
Keyword חיתוכיות שוקולד ופירורים פרווה

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
2 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות
מיכל
מיכל
1 חודש לפני

Tאפשר להשתמש בריבה במקום שוקולד?
לעצלנים – האם השתמשת בבצק פריך מוכן? האם מתאים?

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים