יוצקים שמן למחבת, מוסיפים קוביות בצל ומטגנים את הבצל מספר דקות עד שהוא שחום
מוסיפים את הבשר הטחון ומפוררים תוך כדי טיגון
מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים עד שהבשר מוכן
כשהבשר מוכן, מוסיפים את הצנוברים ומערבבים ונותנים לבשר להתקרר
פותחים את חבילה של הבצק עלים
פורסים את הבצק מולנו לרוחב הבצק ומחלקים לשלושה חלקים
כל חלק ממלאים לאורך מתערובת הבשר וסוגרים כל רולדה היטב
מאת הסגירה של הבצק שמים עם כלפי התחתית שהצד למעלה יהיה חלק
יש לנו שלוש רולדות ממולאות בבשר
מהדקים למעלה את שלושת הפינות ויוצרים צורה של צמה
יש לנו חלה ואנו מהדקים את הפינות שהחלה תהייה יפה
מורחים על החלה ביצה טרופה ומפזרים שומשום וגרעינים שאתם אוהבים מעל
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את החלה
אופים כשלושים דקות עד שהחלה משחימה
היא טעימה אש! העלים מתפצחים בפה, הבשר עשיר עם הצנוברים, חלה חגיגית לראש השנה.