מערבבים בקערית את כל הגבינות עם הביצה לבלילה אחידה
פותחים את הבצק פיצה ומרדדים עם נייר אפייה מעל שיהיה יותר קל
מניחים את הבצק לרוחב ומסמנים חמישה פסים לאורך הבצק, מה שיוצר לנו שישה פסי בצק
כל פס בערך 5-6 ס"מ
חותכים שישה פסים. אני נעזרתי בנייר אפיה וסרגל. הנחתי את נייר האפייה בקצה של הבצק ועם סרגל חתכתי פס ישר.
מרימים את נייר האפייה ועוברים לפס השני, כך היה לי יותר קל להכין.
מעבירים את הבלילה לשקית ניילון ומזליפים מהבלילה באמצע הבצק של כל פס
אפשר גם עם כפית בזהירות להניח מהבלילה
לאסוף את שני קצוות הבצק ולהדק מההתחלה ועד סוף הפס, לכסות את בלילת הגבינות
ככה להכין שישה פסים ממולאים בגבינה
בתבנית אפייה מניחים נייר אפיה ומתחילים להעביר את הפסים ויוצרים מגן דוד
לאחר שיצרתם מגן דוד, מורחים בביצה טרופה ומפזרים שומשום מעל
לתנור שחומם מראש ל - 200 מעלות מכניסים לעשרים דקות אפייה
מוציאים, נותנים לכולם להתרשם מהיופי של המגן דוד והיידה - בתיאבון. אוכלים חם.