חלת מגן דוד בעשרים דקות תכינו כי עכשיו חלת מגן דוד זה טרנד שעף ברשת. מאז שהמלחמה פרצה התחיל הטרנד של אנשים שמעלים תמונות וסרטונים של חלות בצורת מגן דוד. הזמנים קשים ואנשים מחפשים תרפיה ונחמה והחלות מגן דוד עפות בכל הצורות. את החלות מכינים מבצק שמרים אבל אני מצאתי לכם פתרון נהדר איך מכינים חלת מגן דוד בעשרים דקות.
בואו לעקוב אחרי באינסטגרם
האינסטגרם של סוויטדולי
את חלת מגן דוד שלי הכנתי עם הבצק פיצה של שימרית, בצק שנמצא במקרר וקל לעבוד איתו
האמת, הכנתי אותו פעמיים, בפעם הראשונה קראתי למשפחה לבוא לטעום ולמחרת התקשר הנכד ואמר לי "מוּרמוּר את יכולה להכין לי את פיצת מגן דוד שוב?"
אז בטח שהכנתי שוב. בואו תראו איך הכנתי
פותחים את הבצק, מרדדים ומחלקים אותו לשישה חלקים שווים. זה נוח, כי עם סרגל חתכתי וגם את הנייר, אחרכך נעזרתי בנייר להעביר את הבצק לתבנית. אחרי שחילקתם את הבצק, תזליפו על הבצק תערובת גבינות
מהדקים את שני קצוות הבצק אחד לשני
וככה יוצרים שישה פסים ממולאים בגבינה
את הפסים שלנו מעבירים לתבנית, מסדרים בצורת מגן דוד,
מורחים ביצה מפזרים שומשום ולתנור לעשרים דקות
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ כל יום?
לחצו83 כאן –מתכונים לווטצ'אפ
יש לנו חלה בצורת מגן דוד מלאה בגבינות נהדרת
מחפשים עוד מתכונים ללחם ולחמניות? בבקשה
מתכונים ללחם ולחמניות
תראו איך הבצק מלא בגבינות
ממליצה להגיש חם!
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
חלת מגן דוד בעשרים דקות
הפוסט בשיתוף "שימרית"
חלת מגן דוד בעשרים דקות
סוויט דוליIngredients
- 1 חבילה בצק פיצה של שימרית
- 1 כוס גבינה מלוחה מגורדת
- 1 כוס גבינה צהובה מגורדת
- 1 ביצה
- 1 כף גבינה לבנה 5%
לציפוי
- 1 ביצה טרופה
- 2 כפות שומשום
Instructions
- מערבבים בקערית את כל הגבינות עם הביצה לבלילה אחידה
- פותחים את הבצק פיצה ומרדדים עם נייר אפייה מעל שיהיה יותר קל
- מניחים את הבצק לרוחב ומסמנים חמישה פסים לאורך הבצק, מה שיוצר לנו שישה פסי בצק
- כל פס בערך 5-6 ס"מ
- חותכים שישה פסים. אני נעזרתי בנייר אפיה וסרגל. הנחתי את נייר האפייה בקצה של הבצק ועם סרגל חתכתי פס ישר.
- מרימים את נייר האפייה ועוברים לפס השני, כך היה לי יותר קל להכין.
- מעבירים את הבלילה לשקית ניילון ומזליפים מהבלילה באמצע הבצק של כל פס
- אפשר גם עם כפית בזהירות להניח מהבלילה
- לאסוף את שני קצוות הבצק ולהדק מההתחלה ועד סוף הפס, לכסות את בלילת הגבינות
- ככה להכין שישה פסים ממולאים בגבינה
- בתבנית אפייה מניחים נייר אפיה ומתחילים להעביר את הפסים ויוצרים מגן דוד
- לאחר שיצרתם מגן דוד, מורחים בביצה טרופה ומפזרים שומשום מעל
- לתנור שחומם מראש ל - 200 מעלות מכניסים לעשרים דקות אפייה
- מוציאים, נותנים לכולם להתרשם מהיופי של המגן דוד והיידה - בתיאבון. אוכלים חם.
קרדיט מוזיקה
Music: Acoustic Guitar 1
Musician: music by audionautix.com
License: https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/legalcode
