מתחילים עם הכנת הבשר הטחון - יוצקים שמן למחבת ומוסיפים קוביות בצל
מטגנים את הבצל עד שהוא שחום
מוסיפים את הבשר ומטגנים. מפוררים כל הזמן
מוסיפים מלח, פלפל שחור, בהרט ושום ומערבבים הכל ביחד ומטגנים עד שהבשר מוכן
אם אתם אוהבים אפשר להוסיף צנוברים
מוסיפים קופסה אחת של עגבניות מרוסקות וכף רסק עגבניות ומערבבים עם הבשר
נותנים לבשר להתבשל עם הרוטב ואחרי כעשר דקות על שהבשר מתבשל על אש נמוכה, סוגרים את האש.
אחרי שהבשר מוכן מורידים מהאש ונותנים לו להתקרר
מכינים את החצילים
מקלפים את החצילים עם קולפן, וחותכים את הראש
חותכים את החציל לא לחצי, אלא ל-3/4 ורבע כדי שהחציל יכיל את הבשר
מקלפים את החצילים כולם
משמנים תבנית ושמים את החצילים על התבנית
לתנור שחומם מראש ל - 200 מעלות מכניסים את החצילים לאפייה של חצי שעה
אחרי כחצי שעה שאתם רואים שהחצילים נאפו מוציאים את החצילים
כשהחצילים מתקררים, עם כפית מרוקנים את הפנים של החציל אבל משאירים דפנות
את תוכן החציל נערבב ברוטב, יהיה מצויין
מכינים סיר עם רוטב עגבניות
יוצקים שמן לסיר, מוסיפים שיני שום, קופסת עגבניות מרוסקות, 2 כפות רסק עגבניות, מלח, פלפל שחור, מים ואת הפנים של החצילים ומערבבים לתערובת אחידה, מביאים לרתיחה
ממלאים את החצילים עם הבשר הטחון ובזהירות מעבירים לסיר עם הרוטב
מכסים את החצילים עם פרוסת החציל
מביאים את התבשיל לרתיחה, כשהוא רותח, מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כחמישים דקות עד שהחצילים מתרככים ממש, שהרוטב מסמיך וזה נראה אש!
אפשר באמצע הבישול, עם כף ליצוק רוטב על החצילים
הם כל כך טעימים! מגישים חם לשולחן עם חלה ורואים איך כולם מלקקים את האצבעות. בתיאבון!