מוציאים מהמקרר את הבצק הפיצה של שמרית.
פותחים על נייר האפייה בתוך תבנית
מחלקים את הבצק לארבע חלקים שווים, פורסים עם סכין לאורך
מכינים את התערובת רק עם ביצה אחת ומורחים על הבצק
מקפלים את הבצק, מהדקים את הקצוות
מורחים ביצה טרופה על הבצק ומכניסים לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות
כשהתנור חם מכניסים את החצפורי ואופים כרבע שעה
אחרי רבע שעה מוציאים, מחליקים פנימה לכל חצ'פורי ביצה
אופים עוד עשר דקות, מוציאים ומחסלים!!
שיטה נוספת
מרדדים את הבצק, מורדים שכבת מילוי של גבינות
מקפלים את הבצק עם הגבינות בפנים, מרדדים שוב
וממשיכים בהכנת החצ'פורי כרגיל. בתיאבון!