בקערת מיקסר שמים את החלמונים(צהובים) עם הסוכר וסוכר וניל ומקציפים לקצף לבן ואוורירי ומניחים בצד
בינתיים שלוש כוסות מהחלב שמים בסיר ומחממים את החלב על האש
כוס אחת מערבבים עם הקורנפלור עד שהקורנפלור נמס
אחרי שהקצף של החלמונים בהיר, מוסיפים את החלב עם הקורנפלור לאט למיקסר
מחממים את החלב אבל לא מרתיחים
כוס אחת מהסיר שעל האש מעבירים לקערת המיקסר ומערבבים באיטיות
זה נקרא השוואת טמפרטורות כדי שהביצים לא יהפכו לחביתה
מעבירים את קערת המיקסר ליד הסיר
ולאט לאט מעבירים את כל הבלילה לסיר עם החלב
כל הזמן הזה מערבבים את הבלילה. אני חוזרת, לא הולכים לשום מקום מערבבים מערבבים מערבבים
כדי למנוע גושים
אחרי שהעברנו את כל החלב מערבבים כעשר דקות עד שהעיסה מסמיכה
כשהעיסה מסמיכה, מוסיפים את החמאה מערבבים עד שהיא נמסה ושמים בצד לקרר אותה
אל תכניסו למקרר, תקררו אותה בחוץ, כשהקרם קר תצפו את בסיס העוגה עם הקרם
לכסות בניילון נצמד ולמקרר לכמה שעות
לפני ההגשה, מוסיפים את הפירות מעל מקשטים ומגישים. בתיאבון!