טבעות בצל מטוגנות בציפוי פריך
סוויט דולי
טבעות בצל מטוגנות פריכות וממכרות
Prep Time 30 minutes mins
Cook Time 30 minutes mins
Total Time 1 hour hr
Course מתכונים לארוחת צהריים
Cuisine מטבח ישראלי
- 2 בצלים מקולפים
- 1 כוס קמח 1
- ביצה
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כוס בירה לבנה
- 3 כוסות שמן לטיגון עמוק
חותכים את הבצל לפרוסות דקות ומפרידים בין העיגולים.
מכינים את הבלילה.
שמים בקערה קמח, מלח ופלפל, ביצה ובירה ומערבבים לתערובת אחידה.
תקפידו שהתערובת תהייה חלקה מגושים.
מחממים שמן בסיר לטיגון עמוק.
טובלים כל פרוסת בצל בבלילה ומעבירים לשמן לטיגון.
ככה מטגנים את כל פרוסות הבצל.
מניחים על נייר סופג.
מגישים מיד.
Keyword טבעות בצל בציפוי פריך