טבעות בצל מטוגנות בציפוי פריך

טבעות בצל מטוגנות בציפוי פריך שנחטפות מהשולחן

שתף
הדפסה
טבעות בצל מטוגנות בציפוי פריך
מה צריך

2 בצלים  קלופים
1 כוס קמח
1 ביצה
1 כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
1 כוס בירה לבנה

שמן עמוק לטיגון

מה צריך

2 בצלים  קלופים
1 כוס קמח
1 ביצה
1 כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
1 כוס בירה לבנה

שמן עמוק לטיגון

טבעות בצל מטוגנות בציפוי פריך

טבעות בצל מטוגנות בציפוי פריך הן מאכל ממכר וטעים אש!
לפני כמה שבועות ראיתי באינסטגרם של חברתי האהובה אתי, הידועה בכינויה קרנצית, שהיא מכינה טבעות בצל מטוגנות. זה נראה כל כך טוב שידעתי שאכין את זה אבל לא ידעתי מתי.

לכבוד ארוחת פיש אנד צ'יפס שהכנתי, ידעתי שזה מאסט שאוסיף לארוחה טבעות בצל מטוגנות והן באמת היו שוס.

בואו לאינסטוש תוכלו איך הכנתי את טבעות הבצל בלייב בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי

טבעות בצל מטוגנות בציפוי פריך

 

להכין טבעות בצל מטוגנות בציפוי פריך זה קל מאד ואחרי ההסבר אתם תראו כמה קל להכין.
קודם כל מכינים בלילה מקמח, ביצה, מלח פלפל ובירה ומערבבים לבלילה אחידה וסמיכה.
חותכים בצל לפרוסות עגולות ומפרידים את העיגולים אחד מהשני.
טובלים את טבעות הבצל בבלילה ומטגנים בשמן עמוק.
מעבירים לנייר סופג, כי מישהו פה צריך לספוג את הקלוריות ומגישים מיד לשולחן.
זה כל כך טעים!
מגישים עם רטבים שונים ואתם מסודרים.

אני הגשתי את טבעות הבצל עם ארוחת פיש אנד צ'יפס המתכון המושלם, שהכנתי, היה גם צ'יפס ליד, סלט, הארוחה היתה נפלאה.

אפשר להכין את טבעות הבצל כמובן גם כנשנוש ולא חייבים את כל הארוחה שאני הכנתי.

טבעות בצל מטוגנות בציפוי פריך

 

 

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו40 כאן –מתכונים לווטצ'אפ

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

 

עוד מתכונים לירקות נהדרים תמצאו כאן
מתכונים לירקות

טבעות בצל מטוגנות בציפוי פריך

טבעות בצל מטוגנות בציפוי פריך

 

מה צריך לטבעות בצל מטוגנות בציפוי פריך?

2 בצלים  קלופים
1 כוס קמח
1 ביצה
1 כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
1 כוס בירה לבנה

שמן עמוק לטיגון

איך מכינים את הטבעות בצל מטוגנות בציפוי פריך?

חותכים את הבצל לפרוסות דקות ומפרידים בין העיגולים.
מכינים את הבלילה.
שמים בקערה קמח, מלח ופלפל, ביצה ובירה ומערבבים לתערובת אחידה.
תקפידו שהתערובת תהייה חלקה מגושים.
מחממים שמן בסיר לטיגון עמוק.
טובלים כל פרוסת בצל בבלילה ומעבירים לשמן לטיגון.
ככה מטגנים את כל פרוסות הבצל.
מניחים על נייר סופג.
מגישים מיד.


טבעות בצל מטוגנות בציפוי פריך

סוויט דולי
טבעות בצל מטוגנות פריכות וממכרות
Prep Time 30 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 1 hour
Course מתכונים לארוחת צהריים
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 2 בצלים מקולפים
  • 1 כוס קמח 1
  • ביצה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כוס בירה לבנה
  • 3 כוסות שמן לטיגון עמוק

Instructions
 

  • חותכים את הבצל לפרוסות דקות ומפרידים בין העיגולים.
  • מכינים את הבלילה.
  • שמים בקערה קמח, מלח ופלפל, ביצה ובירה ומערבבים לתערובת אחידה.
  • תקפידו שהתערובת תהייה חלקה מגושים.
  • מחממים שמן בסיר לטיגון עמוק.
  • טובלים כל פרוסת בצל בבלילה ומעבירים לשמן לטיגון.
  • ככה מטגנים את כל פרוסות הבצל.
  • מניחים על נייר סופג.
  • מגישים מיד.
Keyword טבעות בצל בציפוי פריך

 

 

 

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים