פיש אנד צ'יפס המתכון המושלם, זהו מתכון קל הכנה לאצבעות דגים שמטוגנות עם שכבה קריספית ונהדרת. פעם יכולנו לנסוע ללונדון ולקנות פיש אנד צ'יפס היום נכין בבית את המנה האהובה והטעימה. ביחד נכין ארוחה שלמה.
פיש אנד צ'יפס אלה דגים מטוגנים בציפוי פריך עם צ'יפס פריך ליד, טבעות בצל והכל הולך עם רטבים נהדרים.
בואו תראו באינסטגרם איך הכנתי את המנה. בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
המטבח האנגלי תרם לנו את המנה הנהדרת הזו ואני הכנתי לכם מדריך מסודר שתדעו איך להכין. טיפים וטריקים כדי שהארוחה שלכם תהייה נהדרת.
הטריק הכי חשוב בהכנת המנה, מגישים אותה מיד לאורחים. זה הקסם של המנה. זה לא מנה שמכינים ומגישים מחר. המרקם הקריספי שעוטף את הדג עושה את העבודה.
הארוחה כוללת: אצבעות דג מטוגנות בציפוי פריך,
צ'יפסים פריכים – אני הכנתי צ'יפסים אפויים בתנור ותוכלו למצוא הכל כאן –
איך מכינים צ'יפסים אפויים בתנור .
טבעות בצל, את המתכון להכנת טבעות תמצאו כאן –
טבעות בצל מטוגן בציפוי פריך ורטבים נהדרים ליד.
להכנת המנה נצטרך דג לבן, בשרני, עדיף מפולט, ללא העור. אני בחרתי בלברק. אפשר לבחור גם דג בקלה, מוסר או דג קוד.
אני הלכתי למוכר הדגים שלי וביקשתי דג מנוקה, מפולט ללא עור. קניתי ארבעה לברקים מפולטים. את הדג חותכים לפרוסות/אצבעות.
מכל דג הכנתי בערך 5-6 אצבעות ארוכות של דגים.
תוסיפו רטבים של קטשופ, מיונז עם שום, או רוטב איולי שמכינים בבית
תוסיפו את הצ'יפסים, טבעות הבצל ויש לכם ארוחה נהדרת.
אתם יכולים גם להוסיף סלט חסה עם רוטב מנצח מושלם
ויש לכם ארוחה לתפארת.
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ? קבוצת ווטצאפ שקטה בלי חפירות
לחצו40 כאן –מתכונים לווטצ'אפ
מבצע חדש בסוויט דולי
הפלאנצ'ה שתעשה לכם חג שמח!
המחיר כולל משלוח!!
עוד מתכונים לדגים תמצאו כאן
מתכונים לדגים
פיש אנד צ'יפס המתכון המושלם

פיש אנד צ'יפס המתכון המושלם
סוויט דוליIngredients
- 4 דגים לברק
- 1 כף מיונז
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 2 כוסות שמן עמוק לטיגון
להכנת הטמפורה/הבלילה
- 1 כוס קמח לבן
- 1 כוס בירה לבנה בלי קצף
- 1 ביצה
- מעט מלח
- מעט פלפל שחור
Instructions
- הדגים צריכים להיות נקיים ומפולטים ללא עור.
- יוצקים עליהם מעט מיץ לימון ומלח ומניחים לעמוד בצד עד שנכין את הבלילה.
- מכינים את הבלילה/טמפורה
- שמים בקערה קמח, מלח, פלפל שחור, ביצה טרופה ובירה ומערבבים.
- מערבבים לבלילה אחידה ללא גושים, שתהייה סמיכה כמו טחינה.
- מנגבים את הדגים ממיץ הלימון והמלח, חותכים כל דג ל5-6 אצבעות.
- את כל כמות הדגים מערבבים עם מיונז.
- מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק עד שהשמן רותח.
- טובלים כל פרוסת דג בבלילה ומעבירים לשמן לטיגון.
- מטגנים מצד אחד, אחרי שתי דקות הופכים צד.
- מטגנים את כל כמות הדגים ומעבירים לנייר סופג.
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי