איך מכינים צ'יפס אפוי בתנור שתבינו את קלות ההכנה של איך מכינים צ'יפסים אפויים בתנור הכנתי לכם סרטון:
לא משנה כמה תבניות צ'יפס אפוי בתנור אחותי תכין בארוחות החגיגות, תמיד הם נעלמים ראשונים.
בהתחלה הכינה שתי תבניות, בארוחה הבאה כבר הכינה חמש תבניות
ותמיד אותו סיפור –
"מה נגמרו תפוחי האדמה?"
הקטעים המצחיקים זה כשהיא מגישה ואז נשמעים המשפטים כגון:
"תשאירי את הקערה פה"
"אל תעבירי לצד השני שישאר לנו יותר"
"אממ XXX (לא נוקבת בשמות בשביל שלום המשפחה חחח) תפסיק לשמור את תפוחי האדמה ותעביר לפה"
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
אם לא – בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
הם נהדרים וכל כך קל להכין אותם!
מי שמכור לתפוחי אדמה יתמכר גם למתכון הזה
כי קלות ההכנה שלהם, נו טוב את זה תראו בעצמכם.
הם נהדרים, מלאים בטעמים, נעלמים בפה בשניות.
כן-כן מסוג המתכונים שאתם תודו לי שוב ושוב.
אז איך מכינים? בצ'יק צ'ק!
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו17 כאן – מתכונים לווטצ'אפ
פורסים תפוחי אדמה לפרוסות דקות
מורחים תבנית בשמן זית
מפזרים את תפוחי האדמה
מזליפים מעל שמן זית, מלח פלפל ועלי רוזמין
ולתנור
מסוג המתכונים שכן, אתם שוב תודו לי
כי כן, להיט היסטרי אחד כבר אתם מכירים של התפוחי אדמה
ובשביל להגיע למתכון תלחצו על השורה של
תפוחי אדמה בתנור
עוד מתכונים לתפוחי אדמה כאן
מתכונים לתפוחי אדמה
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי!
איך מכינים צ'יפס אפוי בתנור
מה צריך בשביל איך מכינים צ'יפס אפוי בתנור?
5 תפוחי אדמה – או 5 קילו – תלוי כמה אתם אוהבים
כחצי כוס שמן זית
מלח
פלפל שחור
עלה רוזמרין
איך מכינים צ'יפסים אפויים בתנור?
מקלפים את תפוחי האדמה
פורסים לפרוסות דקות
מזליפים על נייר האפיה שמן זית
מורחים את שמן הזית על כל התבנית
מסדרים את תפוחי האדמה בתבנית
אחד אחד השני כמו חיילים במסדר
מזליפים שמן זית מעל
מפזרים מלח ופלפל שחור לפי הטעם
מפזרים עלי רוזמרין ואפילו לא חייבים הם יוצאים משובחים גם בלי
אופים בתנור שחומם מראש ל – 200 מעלות
מכניסים את התבנית לתנור ואופים כעשר דקות
אחרי עשר דקות מנמיכים ל – 180 מעלות כשעה או עד שהציפסים מוכנים.
אוח שאתם תהנו!