הדגים צריכים להיות נקיים ומפולטים ללא עור.
יוצקים עליהם מעט מיץ לימון ומלח ומניחים לעמוד בצד עד שנכין את הבלילה.
מכינים את הבלילה/טמפורה
שמים בקערה קמח, מלח, פלפל שחור, ביצה טרופה ובירה ומערבבים.
מערבבים לבלילה אחידה ללא גושים, שתהייה סמיכה כמו טחינה.
מנגבים את הדגים ממיץ הלימון והמלח, חותכים כל דג ל5-6 אצבעות.
את כל כמות הדגים מערבבים עם מיונז.
מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק עד שהשמן רותח.
טובלים כל פרוסת דג בבלילה ומעבירים לשמן לטיגון.
מטגנים מצד אחד, אחרי שתי דקות הופכים צד.
מטגנים את כל כמות הדגים ומעבירים לנייר סופג.