מערבבים את הבשר הטחון עם התבלינים והפטרוזיליה
מתיזים מתרסיס השמן על הבשר ומערבבים הכל ביחד
מניחים על משטח עבודה טורטיה ועל כל טורטיה מניחים כדור בשר ומשטחים על גבי הטורטיה
ככה מכינים את כל הטורטיות
מחממים מחבת ומתיזים תרסיס שמן פאם על בסיס שמן קנולה
מניחים על המחבת את הטורטיה עם הבשר למטה
מטגנים קלות עד שהבשר נעשה שחום והופכים לצד השני
אחרי שהטורטיה השחימה מורידים מהאש ומתחילים בחגיגה
אפשר להוסיף טחינה, מלפפונים חמוצים, חצילים, בצל, מה שאוהבים ומקפלים לחצי
חותכים את הטורטיה לשני רבעים ומטגנים את הטורטיה שחתכנו מספר שניות לצריבת הבשר
מגישים מיד לשולחן וכולם נהנים. בתיאבון.