טורטיה עראייס בעשר דקות ארוחת הערב שלכם להיום.
בימים הלא פשוטים שעוברים עלינו, עראיס טורטיה מאפשר הכנה מהירה של 10 דקות . זה חשוב לנו במיוחד כשצריך להכין ארוחה בין אזעקות, כשאין הרבה זמן פנוי, או במצבים של חוסר ודאות.
היכולת להכין ארוחה משביעה וטעימה במהירות עושה לנו שקט על הנשמה, אוכל טוב יכול להיות מקור לנחמה, במיוחד בתקופות מלחיצות.
גם בתקופות לחץ, חשוב לשמור על תזונה מזינה ומספקת. העראיס, שמכיל בשר טחון, מספק חלבון איכותי ואנרגיה חיונית. השילוב עם טורטיה דקה הופך אותו למנה פחות כבדה מפיתה, אך עדיין משביעה, והשוס מכינים את הטורטיה על המחבת עם שמן פאם, 3 קלוריות להתזה ויש לנו ארוחת ערב גם טעימה, גם משביעה וגם ללא טיגון ולכלוכים.
הכיף מתחיל אחרי שהטורטיה מוכנה, ממלאים במה שאוהבים, חצילים אפויים, בצל, מלפפונים חמוצים וכמובן טחינה. זה טעים כל כך!
הכנתי לכם סרטון איך בדיוק הכנתי
הכנת טורטיה עראייס על מחבת היא דרך מהירה, נוחה ויעילה להשיג עראייס מושלם – פריך מבחוץ ועסיסי מבפנים, עם טעם נפלא.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן 82– מתכונים לווטצ'אפ
בואו ללעקוב אחרי באינסטגרם שלי
האינסטגרם של סוויט
עוד מתכונים לעוגיות תמצאו כאן
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
אוכל טוב יכול להיות מקור לנחמה, במיוחד בתקופות מלחיצות. עראיס טורטיה הוא מאכל מוכר ואהוב על ישראלים רבים.
הכנת ארוחה טעימה ומוכרת בבית יכולה לתרום לתחושת נורמליות, ביטחון ושלווה, ולהעלות את המורל בתוך המשפחה. זוהי דרך פשוטה לספק רגע של נחת בתוך המציאות המורכבת.
המתכון בשיתוף "פאם"
טורטיה עראייס בעשר דקות

טורטיה עראייס בעשר דקות
סוויט דוליIngredients
- 500 גרם בשר טחון
- תרסיס שמן פאם על בסיס שמן קנולה
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כפית בהרט
- 1 כוס פטרוזיליה קצוצה
- 2 שיני שום כתושות
- 10 טורטיה
Instructions
- מערבבים את הבשר הטחון עם התבלינים והפטרוזיליה
- מתיזים מתרסיס השמן על הבשר ומערבבים הכל ביחד
- מניחים על משטח עבודה טורטיה ועל כל טורטיה מניחים כדור בשר ומשטחים על גבי הטורטיה
- ככה מכינים את כל הטורטיות
- מחממים מחבת ומתיזים תרסיס שמן פאם על בסיס שמן קנולה
- מניחים על המחבת את הטורטיה עם הבשר למטה
- מטגנים קלות עד שהבשר נעשה שחום והופכים לצד השני
- אחרי שהטורטיה השחימה מורידים מהאש ומתחילים בחגיגה
- אפשר להוסיף טחינה, מלפפונים חמוצים, חצילים, בצל, מה שאוהבים ומקפלים לחצי
- חותכים את הטורטיה לשני רבעים ומטגנים את הטורטיה שחתכנו מספר שניות לצריבת הבשר
- מגישים מיד לשולחן וכולם נהנים. בתיאבון.