ראשית, לעקר את הצנצנת של הירקות. לשטוף אותה במים רותחים, לייבש ואפשר גם לשים במיקרו לדקה או שתיים תלוי בגודל הצנצנת
לשטוף היטב את הירקות
לחתוך את הירקות לפסים או עיגולים, מה שאתם אוהבים
את הכרובית כדאי להכין כפרחי כרובית
מודדים כמה כוסות נכנסות לצנצנת שלכם, ובסיר מרתיחים מים עם מלח, חומץ ולימון
מביאים לרתיחה וסוגרים את האש.
מקררים את הנוזל וכשהוא קר, יוצקים על הירקות
אפשר לכסות את כל הירקות עם עלי סלרי זה גם יוסיף טעם
על השיש לשלושה ימים, אחרי זה אפשר להעביר למקרר. תהנו.