Go Back Email Link
ירקות ממולאים בבשר ובורגול

ירקות ממולאים בבשר ובורגול

סוויט דולי
ירקות ממולאים בבשר ובורגול שמרוקנים עם מקדחת ירקות חשמלית
Prep Time 40 minutes
Cook Time 1 hour
Total Time 1 hour 40 minutes
Course מתכונים בסיר אחד
Cuisine מטבח ים תיכוני

Ingredients
  

למילוי הירקות

  • 5 כפות שמן
  • 1 בצל
  • 250 גרם בשר טחון
  • 1 כוס בורגול מושרה
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 2 כפות קוביות עגבנייה
  • 6 קישואים
  • 6 תפוחי אדמה
  • 1 כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • 2 שיני שום כתוש

לסיר הרוטב

  • 400 גרם עגבניות מרוסקות
  • 1 כוס מים
  • 3 שיני שום פרוסות
  • 1 כפיות מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • 2 כפות רסק עגבניות

Instructions
 

  • ראשית נכין את תערובת הבשר
  • שמים את הבורגול במים חמים לחצי שעה ולאחר שהבורגול תפח, מסננים את המים ומעבירים לקערה
  • יוצקים שמן לסיר מוסיפים קוביות בצל, מטגנים ומשחימים את הבצל
  • כשהבצל שחום, מוסיפים את הבשר ומטגנים אותו, מפוררים עם מזלג כל הזמן
  • מוסיפים מלח, פלפל שחור, שום כתוש ומערבבים עד שהבשר מוכן
  • מוסיפים לבשר 2 כפות קוביות עגבניות, 2 כפות רסק עגבניות ומערבבים הכל ביחד
  • מורידים מהאש ומקררים מעט ומוסיפים לקערה עם הבורגול
  • מרוקנים את הירקות עם מרוקן הירקות
  • ממלאים את הירקות בתערובת הבשר והבורגול
  • מכינים סיר ומוסיפים, עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, מים, מלח ופלפל שחור ושיני שום פרוסות
  • אם נשארה לכם תערובת מהבשר והבורגול תוסיפו לרוטב
  • מערבבים הכל ביחד בסיר לרוטב אחיד
  • מסדרים את הירקות בתוך הסיר ומביאים לרתיחה
  • מנמיכים את האש ומבשלים כשעה וחצי על אש נמוכה נמוכה כדי שהירקות יתרככו.
  • סיר מושלם בטעמו!
Keyword ירקות ממולאים בבשר ובורגול