ראשית נכין את תערובת הבשר
שמים את הבורגול במים חמים לחצי שעה ולאחר שהבורגול תפח, מסננים את המים ומעבירים לקערה
יוצקים שמן לסיר מוסיפים קוביות בצל, מטגנים ומשחימים את הבצל
כשהבצל שחום, מוסיפים את הבשר ומטגנים אותו, מפוררים עם מזלג כל הזמן
מוסיפים מלח, פלפל שחור, שום כתוש ומערבבים עד שהבשר מוכן
מוסיפים לבשר 2 כפות קוביות עגבניות, 2 כפות רסק עגבניות ומערבבים הכל ביחד
מורידים מהאש ומקררים מעט ומוסיפים לקערה עם הבורגול
מרוקנים את הירקות עם מרוקן הירקות
ממלאים את הירקות בתערובת הבשר והבורגול
מכינים סיר ומוסיפים, עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, מים, מלח ופלפל שחור ושיני שום פרוסות
אם נשארה לכם תערובת מהבשר והבורגול תוסיפו לרוטב
מערבבים הכל ביחד בסיר לרוטב אחיד
מסדרים את הירקות בתוך הסיר ומביאים לרתיחה
מנמיכים את האש ומבשלים כשעה וחצי על אש נמוכה נמוכה כדי שהירקות יתרככו.
סיר מושלם בטעמו!