ירקות ממולאים בבשר ובורגול הכנתי עם המכשיר החדש שלי, מקדחת הירקות שמרוקנת קישואים, תפוחי אדמה, תפוחי עץ, את כל סוגי הירקות.
הכל בסיר אחד – גם קישואים וגם תפוחי אדמה שמתבשלים לאט לאט ביחד ויוצרים תבשיל נהדר.
החלטתי הפעם לחרוג ממנהגי ולא למלא את הירקות עם אורז ובשר אלא עם בורגול ובשר. תשמעו יצא מופלא! הרכות של הבורגול עם הירקות שהתבשלו ברוטב לאט לאט יצאו ממולאים שממלאים את הפה בטעמים והם רכים כל כך!
הכנתי לכם סרטון כדי שתוכלו לראות בדיוק איך הכנתי
בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
בפעם הראשונה שעובדים עם המכשיר זה מוזר
כי יש לנו ביד מכשיר שעובד במהירות.
כדי להפעיל את המכשיר בפעם הראשונה, מטעינים אותו כשעתיים לפני כן
להפעלה ראשונית יש ללחוץ לחיצה ארוכה והמכשיר מתחיל לעבוד
עוד לחיצה והאור מתחלף לכחול אפשר להתחיל לעבוד
כשרוצים לסיים לעבוד איתו,
שוב לחיצה ארוכה והוא נכבה.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן34– מתכונים לווטצ'אפ
רוקנתי איתו קישואים ותפוחי אדמה,
צריך להתרגל אין ספק
אבל ברגע שמתרגלים – ריקון הירקות הופל לתענוג.
כאמור, אני מילאתי את הירקות בבשר ובורגול
כשאת הבשר בישלתי מראש.
שמים הכל בסיר אחד ברוטב עגבניות
ומבשלים לאט לאט עד שהירקות מתרככים.
אל תהססו להכין קישואים עם תפוחי אדמה ביחד
הם יצאו מושלמים!
והנה המכשיר הנהדר איתו רוקנתי את הירקות
וכרגיל בסוויט דולי – המחיר כולל משלוח!
הסיר המהמם שלנו לאחר הבישול עם כל הירקות
הילדים היו באותו אחרי צהריים שבישלתי את הסיר
בקושי הספקתי לצלם והוא חוסל!
עוד מתכונים למאכלי בשר ועוף תמצאו כאן
מתכונים לבשר ועוף
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
נרשמים לערוץ על ידי לחיצה על הפעמון האדום
כדי שתוכלו לראות את כל הסרטונים. בבקשה –
ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
מבחר מתכונים לראש השנה תמצאו כאן
מתכונים לראש השנה
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
ירקות ממולאים בבשר ובורגול
ירקות ממולאים בבשר ובורגול
סוויט דוליIngredients
למילוי הירקות
- 5 כפות שמן
- 1 בצל
- 250 גרם בשר טחון
- 1 כוס בורגול מושרה
- 2 כפות רסק עגבניות
- 2 כפות קוביות עגבנייה
- 6 קישואים
- 6 תפוחי אדמה
- 1 כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- 2 שיני שום כתוש
לסיר הרוטב
- 400 גרם עגבניות מרוסקות
- 1 כוס מים
- 3 שיני שום פרוסות
- 1 כפיות מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- 2 כפות רסק עגבניות
Instructions
- ראשית נכין את תערובת הבשר
- שמים את הבורגול במים חמים לחצי שעה ולאחר שהבורגול תפח, מסננים את המים ומעבירים לקערה
- יוצקים שמן לסיר מוסיפים קוביות בצל, מטגנים ומשחימים את הבצל
- כשהבצל שחום, מוסיפים את הבשר ומטגנים אותו, מפוררים עם מזלג כל הזמן
- מוסיפים מלח, פלפל שחור, שום כתוש ומערבבים עד שהבשר מוכן
- מוסיפים לבשר 2 כפות קוביות עגבניות, 2 כפות רסק עגבניות ומערבבים הכל ביחד
- מורידים מהאש ומקררים מעט ומוסיפים לקערה עם הבורגול
- מרוקנים את הירקות עם מרוקן הירקות
- ממלאים את הירקות בתערובת הבשר והבורגול
- מכינים סיר ומוסיפים, עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, מים, מלח ופלפל שחור ושיני שום פרוסות
- אם נשארה לכם תערובת מהבשר והבורגול תוסיפו לרוטב
- מערבבים הכל ביחד בסיר לרוטב אחיד
- מסדרים את הירקות בתוך הסיר ומביאים לרתיחה
- מנמיכים את האש ומבשלים כשעה וחצי על אש נמוכה נמוכה כדי שהירקות יתרככו.
- סיר מושלם בטעמו!