פותחים את חבילת הקדאיף חותכים ומפוררים את השערות היטב בין הידיים
מוסיפים שמן ומשמנים את העלים היטב ושמים בינתיים בצד
מתחילים את הכנות עם שטיפת עלי המנגולד, מייבשים אותם וקוצצים דק דק
יוצקים שמן למחבת מוסיפים קוביות בצל ומאדים את הבצל
מוסיפים את עלי המנגולד ומאדים אותם כמה דקות עד שהעלים מאבדים מנפחם
אחרי שהעלים מאודים, מערבבים ומקררים אותם מעט
מוסיפים את הגבינות ומערבבים עם המנגולד
לוקחים קבוצה מבצק הקדאיף ופורסים על משטח העבודה בצורה ישרה
שמים בהתחלה כף מהתערובת ומגלגלים לכדור
משמנים תבנית שקעים ושמים את הכדור בתוך התבנית
ככה מכינים את כל הכדורים ושמים בתבנית
מזליפים עוד קצת שמן זית מעל ומכניסים לתנור
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות אופים כשלושים דקות עד שהכדורים שלנו משחימים
מוציאים בקלות ומעבירים למגש מגישים עם רוטב ויש לכם ארוחה נהדרת. בתיאבון.