כדורי קדאיף ממולאים גבינות ומנגולד, כדורים קטנים, פריכים קריספים נפלאים בטעמם שכל ביס מהם, שומעים קראנץ' בפה והגבינה נמסה בפה. יופי של מנה למשפחה ולאורחים.
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויט
אני הכנתי את כדורי הקדאיף שלי עם בצק קדאיף של שימרית ששומרים במקרר. פעם שמרנו בצקים במקפיא. היינו מוציאים מהמקפיא, מפשירים ורק אחרי כמה שעות מתחילים לעבוד עם הבצק. היום אנחנו בזמנים בריאים יותר וטריים יותר. הבצק שלנו נשמר במקרר והוא תמיד טרי ומוכן להכנה.
אחרי שאנחנו מכינים יש לנו כדורי קנפה ממולאים בגבינות ומנגולד, כל אחד לוקח כדור, טובל בשמנת חמוצה וביס לפה. אם זה מספיק חם, הגבינות נמסות בפה ויש לכם כדורי קדאיף משגעים.
אז איך מכינים את הכדורים? מדגימה לכם שלב אחרי שלב
קודם כמובן חותכים את הבצק שלנו, מפוררים היטב עם הידיים ומשמנים אותו
מכינים תערובת של מנגולד וגבינות
על משטח עבודה מניחים קבוצת עלי קדאיף ובאמצע מניחים כף מתערובת הגבינות והמנגולד
מגלגלים ויוצרים כדור ומהדקים אותו היטב
אחרי פעם, פעמיים שתיכנסו לקצב תוכלו להכין את זה על כף היד
מפזרים בצק על כף היד, ממלאים ומהדקים לכדור עגול
ומעבירים לתבנית משומנת
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ כל יום זו קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו61 כאן –מתכונים לווטצ'אפ
ככה נראים הכדורים שלנו לפני שהם נכנסים לתנור
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן –מתכונים למייל
עוד מתכונים לפשטידות וקישים תמצאו כאן
מתכונים לפשטידות וקישים
והכנתי לכם סרטון הדגמה איך עובד המסטר סלייסר
בגלל שמשמנים את התבנית לפני, הכדורים נשלפים החוצה בקלות
זה הזמן להגיש אותם קריספים ומתפוררים בפה עם בום של טעמים.
אפשר להכין ליד רוטב שמנת חמוצה, או על רוטב אחר
עם סלט – ואתם מסודרים לאירוח. תהנו!
כדורי קדאיף ממולאים גבינות ומנגולד
הפוסט בשיתוף "שימרית"
כדורי קדאיף ממולאים גבינות ומנגולד
סוויט דוליIngredients
- 1 בצק קדאיף של שימרית
- 6 כפות שמן
- 1 בצל
- 6 עלי מנגולד
- 100 גרם גבינה בולגרית מלוחה
- 1 כוס גבינה צהובה מגורדת
- 1 כוס מוצרלה מגורדת
- חצי כוס שמן זית
Instructions
- פותחים את חבילת הקדאיף חותכים ומפוררים את השערות היטב בין הידיים
- מוסיפים שמן ומשמנים את העלים היטב ושמים בינתיים בצד
- מתחילים את הכנות עם שטיפת עלי המנגולד, מייבשים אותם וקוצצים דק דק
- יוצקים שמן למחבת מוסיפים קוביות בצל ומאדים את הבצל
- מוסיפים את עלי המנגולד ומאדים אותם כמה דקות עד שהעלים מאבדים מנפחם
- אחרי שהעלים מאודים, מערבבים ומקררים אותם מעט
- מוסיפים את הגבינות ומערבבים עם המנגולד
- לוקחים קבוצה מבצק הקדאיף ופורסים על משטח העבודה בצורה ישרה
- שמים בהתחלה כף מהתערובת ומגלגלים לכדור
- משמנים תבנית שקעים ושמים את הכדור בתוך התבנית
- ככה מכינים את כל הכדורים ושמים בתבנית
- מזליפים עוד קצת שמן זית מעל ומכניסים לתנור
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות אופים כשלושים דקות עד שהכדורים שלנו משחימים
- מוציאים בקלות ומעבירים למגש מגישים עם רוטב ויש לכם ארוחה נהדרת. בתיאבון.