מבשלים את כל תפוחי האדמה במים
בינתיים, יוצקים שמן למחבת ומטגנים את הבצל
אחרי שתפוחי האדמה רכים, מוציאים כוס וחצי מים מהתפוחי אדמה, מקררים ושומרים
מסננים את תפוחי האדמה מהמים, מוסיפים מלח ומערבבים לפירה חלק ורך
מוציאים 1 כוס פירה, בהם נשתמש להכנת הבצק
אחרי שהוצאנו את הכמות הרצויה
מוסיפים את הבצל המטוגן עם השמן ומערבבים לפירה, מוסיפים מלח ופלפל שחור, זו תהייה המלית.
הפירה חייב להיות קר לפני העבודה.
בקערה שמים 1 כוס מפירה תפוחי האדמה, ביצה, קמח, קצת מלח את המים ומערבבים לבצק אחיד
מקמחים משטח עבודה ולשים את הבצק כחמש דקות לפחות עד שהבצק אחיד ורך
אם הוא דביק תוסיפו מעט קמח
כשהבצק רך, מחלקים את הבצק לכדורים.
מקמחים משטח עבודה ומרדדים כדור אחד מהבצק לעיגול רחב
עם כוס קורצים עיגולים,
את שאריות הבצק מרימים, אוספים לבצק אחיד בסוף נשתמש בכל השאריות לעוד כיסונים
ממלאים את עיגולי הבצק בכפית מהמלית
כל מלית סוגרים לשניים ומהדקים עם הקמח היטב
מעבירים למשטח ישר
ככה מכינים את כל הכיסונים. התבנית עליה מונחים הכיסונים תעבור להקפאה
אחרי שהכיסונים קפאו, ניתן להעביר לשקית ניילון
כל פעם שרוצים, מוציאים מהכמות שאנו מעוניינים בה.
להכנת הכיסונים - מרתיחים סיר עם מים ומעט מלח
כשהמים רותחים מעבירים לסיר את הכיסונים ומבשלים כחמש עד שבע דקות
עד שהכיסונים צפים ונותנים להם דקה או שניים נוספים
מוציאים, מסננים מהמים, מניחים בצלחת
מגישים עם בצל מטוגן או בתוך מרק - ונהנים מיליונים!