מערבבים את כל חומרי הבצק הכל ביחד
נותנים לבצק לנוח קצת עד שמכינים את המלית
להכנת המילוי - מערבבים את כל המצרכים ביחד לבלילה אחידה
את הבצק יש לחלק לשניים או שלושה חלקים כדי שיהיה קל לעבוד
מקמחים משטח עבודה ומרדדים כדור אחד של בצק
עם קורצן או כוס קורצים עיגולים
ממלאים כפית מהמלית וסוגרים את העיגול היטב
מהדקים את הקצוות היטב
מניחים את הורניקס על משטח שטוח על מנת להקפיא אותם
על משטח עבודה שמים נייר כסף ועליו מניחים את הורניקס
מעבירים למקפיא, לאחר ההקפאה מוציאים ומעבירים לשקיות
כשרוצים להכין מרתיחים מים
כשהמים רותחים, מעבירים פנימה כ-5-6 ורניקס ונותנים להם להתבשל עד שהם צפים
מוציאים מהמים עם כף מחוררת ומסננים את המים
אפשר לפני ההגשה לטגן מעט עם חמאה וגם לפזר אבקת סוכר