כיסונים ורניקס עם גבינה מתוקה כיסונים מופלאים בטעם של פעם.
תשמעו סיפור. בחג השבועות שעבר, התארחנו אצל ההורים של כלתי והאבא לא הפסיק לדבר על הורניקס שקנה בחנות מאד מפורסמת וחיכה לרגע, בו יטגנו לו את הוורניקס בחמאה.
"אמא שלי היתה מטגנת את הוורניקס בחמאה, מפזרת קצת סוכר מלמעלה, זה היה חלום", חיכה כל הערב האיש לאכול כיסונים.
נו טוב, הייתי חייבת לטעום. אחת הנפילות של חיי. אני בעצמי קמתי וטיגנתי שלוש פעם את הכיסונים. פעם אחת בישלתי במים, לא עזר כלום, פעם שנייה רק טיגנתי בקיצור, כלום לא עזר. הם היו נוראיים. אבל ממש!
בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
הרגעתי את אבא של דנה והבטחתי לו שהוא יקבל ורניקס באמת בטעם של פעם.
התקשרתי לחברתי האהובה שרה, שגדלה בבית רומני וראתה את אמא שלה מכינה את הורניקס עם הגבינה המתוקה. הנהדרת הזו התייצבה מיד לדגל ושקית מלאה בורניקס הגיעו אלי הביתה.
אוח אוח אוח כמה שהם היו טעימיםםםםםםםם!
עוד מתכונים לשבועות תמצאו כאן
מתכונים לשבועות
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
הם היו פשוט נהדרים.
אחרי הבישול היו רכים ומושלמים
ולאחר טיגון קל היו עוד יותר טעימים.
בתמונה המרכזית הורניקס המטוגנים ולמעלה המבושלים
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ כל יום זו קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו83 כאן –מתכונים לווטצ'אפ
ניתן לפזר אבקת סוכר, ניתן להגיש עם שמנת חמוצה
הם פשוט נהדרים אני בטוחה שתהנו מהם.
כיסונים ורניקס עם גבינה מתוקה
כיסונים ורניקס עם גבינה מתוקה
סוויט דוליIngredients
- 2 וחצי כוסות קמח לבן
- 2 ביצים
- חצי כוס מים רותחים
- 3 כפות שמן
- חצי כפית מלח
למילוי
- 250 גרם גבינה טובורג או כנען
- 2 שקיות סוכר וניל
- 3/4 כוס סוכר
- 1 כף אינסטנט פודינג וניל
Instructions
- מערבבים את כל חומרי הבצק הכל ביחד
- נותנים לבצק לנוח קצת עד שמכינים את המלית
- להכנת המילוי - מערבבים את כל המצרכים ביחד לבלילה אחידה
- את הבצק יש לחלק לשניים או שלושה חלקים כדי שיהיה קל לעבוד
- מקמחים משטח עבודה ומרדדים כדור אחד של בצק
- עם קורצן או כוס קורצים עיגולים
- ממלאים כפית מהמלית וסוגרים את העיגול היטב
- מהדקים את הקצוות היטב
- מניחים את הורניקס על משטח שטוח על מנת להקפיא אותם
- על משטח עבודה שמים נייר כסף ועליו מניחים את הורניקס
- מעבירים למקפיא, לאחר ההקפאה מוציאים ומעבירים לשקיות
- כשרוצים להכין מרתיחים מים
- כשהמים רותחים, מעבירים פנימה כ-5-6 ורניקס ונותנים להם להתבשל עד שהם צפים
- מוציאים מהמים עם כף מחוררת ומסננים את המים
- אפשר לפני ההגשה לטגן מעט עם חמאה וגם לפזר אבקת סוכר