ראשית מכינים את הבשר
יוצקים שמן לסיר מוסיפים את הבצל המטוגן ומטגנים עד שהוא שחום
מוסיפים את הבשר ומטגנים, מפוררים עם מזלג את הבשר
מוסיפים מלח פלפל שחור ושום מערבבים הכל ביחד ומבשלים את הבשר מספר דקות
מקררים את הבשר לפני שמתחילים לעבוד
טורפים את הביצים, מוסיפים את הקמח והמלח ומערבבים
מוסיפים את השמן, מים פושרים ומערבבים
אחרי שנוצרת עיסה לשים עם הידיים עד שנוצר לנו בצק
מחלקים את הבצק לשני חלקים כדי שיהיה יותר קל
מרדדים את הבצק ויוצרים עיגולים
כל עיגול ממלאים בבשר וסוגרים את העיגול , מהדקים את הבצק היטב
את פינות הבצק מצמידים אחד לשני
ככה מכינים את כל עיגולי הבצק
את הפילמני המוכנים שמים על נייר אפייה להקפאה
אחרי שהם קפואים מעבירים לשקיות להקפאה במקרר
כדי לבשל אותם
יש להרתיח מים בסיר עם טיפת מלח
כשהמים רותחים מכניסים את הכיסונים לסיר ומבשלים כחמש עד שבע דקות עד שרואים שהם מוכנים
מוציאים ומגישים. מעולים! בתיאבון