Go Back Email Link
כיסוני בצק ממולאים בבשר פילמני

כיסוני בצק ממולאים בבשר פילמני

סוויט דולי
כיסוני בצק ממולאים בבשר פילמני, כיסוני בצק מושלמים רכים ונהדרים
Prep Time 20 minutes
Cook Time 40 minutes
Total Time 1 hour
Course מתכונים לבשר ולעוף
Cuisine מטבח אירופאי

Ingredients
  

  • 2 ביצים
  • 2 וחצי כוסות קמח
  • רבע כפית מלח
  • 3 כפות שמן
  • חצי כוס מים פושרים

לבצק

  • רבע כוס שמן
  • 1 בצל חתוך לריבועים
  • 500 גרם בשר טחון
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 2 שיני שום כתושות

Instructions
 

  • ראשית מכינים את הבשר
  • יוצקים שמן לסיר מוסיפים את הבצל המטוגן ומטגנים עד שהוא שחום
  • מוסיפים את הבשר ומטגנים, מפוררים עם מזלג את הבשר
  • מוסיפים מלח פלפל שחור ושום מערבבים הכל ביחד ומבשלים את הבשר מספר דקות
  • מקררים את הבשר לפני שמתחילים לעבוד
  • טורפים את הביצים, מוסיפים את הקמח והמלח ומערבבים
  • מוסיפים את השמן, מים פושרים ומערבבים
  • אחרי שנוצרת עיסה לשים עם הידיים עד שנוצר לנו בצק
  • מחלקים את הבצק לשני חלקים כדי שיהיה יותר קל
  • מרדדים את הבצק ויוצרים עיגולים
  • כל עיגול ממלאים בבשר וסוגרים את העיגול , מהדקים את הבצק היטב
  • את פינות הבצק מצמידים אחד לשני
  • ככה מכינים את כל עיגולי הבצק
  • את הפילמני המוכנים שמים על נייר אפייה להקפאה
  • אחרי שהם קפואים מעבירים לשקיות להקפאה במקרר
  • כדי לבשל אותם
  • יש להרתיח מים בסיר עם טיפת מלח
  • כשהמים רותחים מכניסים את הכיסונים לסיר ומבשלים כחמש עד שבע דקות עד שרואים שהם מוכנים
  • מוציאים ומגישים. מעולים! בתיאבון
Keyword כיסוני בצק ממולאים בבשר פילמני