כיסוני בצק ממולאים בבשר פילמני

כיסוני בצק ממולאים בבשר פילמני קוראים להם בגירסה הרוסית, כיסונים רכים ונהדרים

שתף
הדפסה
כיסונים ממולאים בבשר פילמני
מה צריך

לבצק
2 ביצים
2 וחצי כוסות קמח
קורט מלח
3 כפות שמן
חצי כוס מים פושרים

לבשר
רבע כוס שמן
1 בצל
500 גרם בשר טחון
מלח ופלפל שחור
2 שיני שום כתוש

מה צריך

לבצק
2 ביצים
2 וחצי כוסות קמח
קורט מלח
3 כפות שמן
חצי כוס מים פושרים

לבשר
רבע כוס שמן
1 בצל
500 גרם בשר טחון
מלח ופלפל שחור
2 שיני שום כתוש

כיסונים ממולאים בבשר פילמני

כיסוני בצק ממולאים בבשר פילמני הכנתי עם חברתי האהובה שרה שתמיד יש לה רעיונות נהדרים.
היא מזמינה אותי אליה ואני רצה כי אני יודעת שתמיד יהיה לי גם טעים בנוסף למתכון הנהדר שהיא תכין.

 

בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן   –
האינסטגרם של סוויטדולי

 

בואו נתחיל עם הסרטון כדי שתראו איך הכנו כיסוני בצק ממולאים בבשר

 

כיסוני בצק ממולאים בבשר, פילמני קוראים להם יוצאי ברית המועצות, אלה כיסונים שמנמנים מלאים בבשר.
הכנו את הבצק וישר לעבודה. לא צריך לחכות ולא כלום, מרדדים ויוצרים עיגולים, כל עיגול ממלאים במלית בשר ומהדקים את הבצק.
אחרי שהידקנו את הבצק מצמידים את שתי פינות הבצק ויש לנו פילמני שמנמן וטעים.

חשוב מאד להדק היטב כדי שהבצק לא יפתח בזמן הבישול. אפשר לבשל מיד ולאכול.

 

תראו כמה מושלמים הם יצאו

כיסוני בצק ממולאים בבשר פילמני

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן8 – מתכונים לווטצ'אפ

אחרי שמכינים אותם, אפשר כמובן לבשל מיד
אבל אפשר גם להקפיא ולהוציא כל פעם ולהגיש

כיסוני בצק ממולאים בבשר פילמני

אפשר להגיש עם בצל מטוגן,
אני בחרתי להגיש עם מרק תירס וזו היתה הצלחה נהדרת
רוצים לדעת איך הכנתי? בבקשה תלחצו כאן

איך מכינים מרק תירס למתחילים

כיסוני בצק ממולאים בבשר פילמני

טוב, אני קשה לי עם דחיית סיפוקים וכמובן שהייתי צריכה לבדוק
ישר אחרי שגמרנו להכין.
פנטסטי. פשוט מושלם!
כיסוני בצק ממולאים בבשר פילמני

 

עוד מתכונים למאכלי בשר ועוף תמצאו כאן
מתכונים לבשר ועוף

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

איך אני אוהבת שאתם שולחים תמונות!
תודה רבה ליאורה

כיסוני בצק ממולאים בבשר פילמני

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

כל כך מתאים לימות החורף המרק הזה

כיסוני בצק ממולאים בבשר פילמני

 

כיסוני בצק ממולאים בבשר פילמני


כיסוני בצק ממולאים בבשר פילמני

סוויט דולי
כיסוני בצק ממולאים בבשר פילמני, כיסוני בצק מושלמים רכים ונהדרים
Prep Time 20 minutes
Cook Time 40 minutes
Total Time 1 hour
Course מתכונים לבשר ולעוף
Cuisine מטבח אירופאי

Ingredients
  

  • 2 ביצים
  • 2 וחצי כוסות קמח
  • רבע כפית מלח
  • 3 כפות שמן
  • חצי כוס מים פושרים

לבצק

  • רבע כוס שמן
  • 1 בצל חתוך לריבועים
  • 500 גרם בשר טחון
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 2 שיני שום כתושות

Instructions
 

  • ראשית מכינים את הבשר
  • יוצקים שמן לסיר מוסיפים את הבצל המטוגן ומטגנים עד שהוא שחום
  • מוסיפים את הבשר ומטגנים, מפוררים עם מזלג את הבשר
  • מוסיפים מלח פלפל שחור ושום מערבבים הכל ביחד ומבשלים את הבשר מספר דקות
  • מקררים את הבשר לפני שמתחילים לעבוד
  • טורפים את הביצים, מוסיפים את הקמח והמלח ומערבבים
  • מוסיפים את השמן, מים פושרים ומערבבים
  • אחרי שנוצרת עיסה לשים עם הידיים עד שנוצר לנו בצק
  • מחלקים את הבצק לשני חלקים כדי שיהיה יותר קל
  • מרדדים את הבצק ויוצרים עיגולים
  • כל עיגול ממלאים בבשר וסוגרים את העיגול , מהדקים את הבצק היטב
  • את פינות הבצק מצמידים אחד לשני
  • ככה מכינים את כל עיגולי הבצק
  • את הפילמני המוכנים שמים על נייר אפייה להקפאה
  • אחרי שהם קפואים מעבירים לשקיות להקפאה במקרר
  • כדי לבשל אותם
  • יש להרתיח מים בסיר עם טיפת מלח
  • כשהמים רותחים מכניסים את הכיסונים לסיר ומבשלים כחמש עד שבע דקות עד שרואים שהם מוכנים
  • מוציאים ומגישים. מעולים! בתיאבון
Keyword כיסוני בצק ממולאים בבשר פילמני

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
2 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות
ציונה
ציונה
5 חודשים לפני

בבקשה האם לשים את הכיבינים כשהם קפואים או להפשיר.
תודה סוויט דולי יקרה

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים