כיסוני בצק ממולאים בבשר פילמני הכנתי עם חברתי האהובה שרה שתמיד יש לה רעיונות נהדרים.
היא מזמינה אותי אליה ואני רצה כי אני יודעת שתמיד יהיה לי גם טעים בנוסף למתכון הנהדר שהיא תכין.
בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
בואו נתחיל עם הסרטון כדי שתראו איך הכנו כיסוני בצק ממולאים בבשר
כיסוני בצק ממולאים בבשר, פילמני קוראים להם יוצאי ברית המועצות, אלה כיסונים שמנמנים מלאים בבשר.
הכנו את הבצק וישר לעבודה. לא צריך לחכות ולא כלום, מרדדים ויוצרים עיגולים, כל עיגול ממלאים במלית בשר ומהדקים את הבצק.
אחרי שהידקנו את הבצק מצמידים את שתי פינות הבצק ויש לנו פילמני שמנמן וטעים.
חשוב מאד להדק היטב כדי שהבצק לא יפתח בזמן הבישול. אפשר לבשל מיד ולאכול.
תראו כמה מושלמים הם יצאו
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן8 – מתכונים לווטצ'אפ
אחרי שמכינים אותם, אפשר כמובן לבשל מיד
אבל אפשר גם להקפיא ולהוציא כל פעם ולהגיש
אפשר להגיש עם בצל מטוגן,
אני בחרתי להגיש עם מרק תירס וזו היתה הצלחה נהדרת
רוצים לדעת איך הכנתי? בבקשה תלחצו כאן
טוב, אני קשה לי עם דחיית סיפוקים וכמובן שהייתי צריכה לבדוק
ישר אחרי שגמרנו להכין.
פנטסטי. פשוט מושלם!
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
איך אני אוהבת שאתם שולחים תמונות!
תודה רבה ליאורה
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
כל כך מתאים לימות החורף המרק הזה
כיסוני בצק ממולאים בבשר פילמני
כיסוני בצק ממולאים בבשר פילמני
סוויט דוליIngredients
- 2 ביצים
- 2 וחצי כוסות קמח
- רבע כפית מלח
- 3 כפות שמן
- חצי כוס מים פושרים
לבצק
- רבע כוס שמן
- 1 בצל חתוך לריבועים
- 500 גרם בשר טחון
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 2 שיני שום כתושות
Instructions
- ראשית מכינים את הבשר
- יוצקים שמן לסיר מוסיפים את הבצל המטוגן ומטגנים עד שהוא שחום
- מוסיפים את הבשר ומטגנים, מפוררים עם מזלג את הבשר
- מוסיפים מלח פלפל שחור ושום מערבבים הכל ביחד ומבשלים את הבשר מספר דקות
- מקררים את הבשר לפני שמתחילים לעבוד
- טורפים את הביצים, מוסיפים את הקמח והמלח ומערבבים
- מוסיפים את השמן, מים פושרים ומערבבים
- אחרי שנוצרת עיסה לשים עם הידיים עד שנוצר לנו בצק
- מחלקים את הבצק לשני חלקים כדי שיהיה יותר קל
- מרדדים את הבצק ויוצרים עיגולים
- כל עיגול ממלאים בבשר וסוגרים את העיגול , מהדקים את הבצק היטב
- את פינות הבצק מצמידים אחד לשני
- ככה מכינים את כל עיגולי הבצק
- את הפילמני המוכנים שמים על נייר אפייה להקפאה
- אחרי שהם קפואים מעבירים לשקיות להקפאה במקרר
- כדי לבשל אותם
- יש להרתיח מים בסיר עם טיפת מלח
- כשהמים רותחים מכניסים את הכיסונים לסיר ומבשלים כחמש עד שבע דקות עד שרואים שהם מוכנים
- מוציאים ומגישים. מעולים! בתיאבון
בבקשה האם לשים את הכיבינים כשהם קפואים או להפשיר.
תודה סוויט דולי יקרה
אחרי שמכינים אותם מקפיאים את כולם. כל פעם שרוצים לבשל מוציאים מהמקפיא ומבשלים.