מנפים את הקמח ומערבבים עם אבקת אפיה
לקערת הקמח מוסיפים את כל החומרים הרטובים ומתחילים ללוש עד שנעשה בצק
מהבצק יוצרים גליל עבה
חותכים את הגליל לקוביות בערך כ-2 סנטימטר
כל קוביה מגלגלים בין הידיים לשרוך ארוך ומחברים בקצה
לערבב את חלמון הביצה לבלילה אחידה
למרוח חלמון ביצה על כל עוגיה ולפזר שומשום מעל
לרסס תבנית אפיה בשמן ולהניח העוגיות אחת אחרי השניה
בתנור שחומם מראש ל – 175 מעלות,להכניס את הכעכים לעשר דקות.
עבור עשר דקות להוריד את חום התנור ל – 160 מעלות ולאפות עוד כרבע שעה -עשרים דקות, עד שהכעכים חומים.
מוציאים מהתנור, מקררים ומעבירים לקופסה סגורה. בתיאבון.