שוטפים את הכרובית וחותכים את הכרובית לפרחים
שמים בקערה עם קצת מים שיכולה להיות במיקרו ומכניסים למספר דקות
שמים כשלוש עד חמש דקות עד שהכרובית מתרככת
אפשר כמובן גם לבשל במים אבל הכי חשוב לא לעשות אותה מושי, רכה מדי, שתהייה פריכה
מוציאים את פלחי הכרובית ומייבשים מהמים
בקערית טורפים היטב את הביצים עם המיונז והמלח לבלילה אחידה
טובלים את הכרובית בפרורי לחם מכל הצדדים
אפשר גם לשים בשקית ניילון פירורי לחם, לזרוק פנימה 3-4 פרחי כרובית ולנער היטב
הכרובית תהייה מצופה בפרורי לחם
שמים בתבנית הנינג'ה את כל פלחי הכרובית ושמים על מצב גריל או אייר פריי
רבע שעה והכרובית שלכם מוכנה. בתיאבון!