כרובית אפויה בנינג'ה כמו מטוגנת

כרובית אפויה בנינג'ה כמו מטוגנת, פריכה ונפלאה בטעמה

שתף
הדפסה
כרובית אפויה בנינג'ה כמו מטוגנת
מה צריך

חצי כרובית חתוכה לפרחים
2 ביצים
1 כף מיונז
1 כפית מלח
2 כוסות פירורי לחם

מה צריך

חצי כרובית חתוכה לפרחים
2 ביצים
1 כף מיונז
1 כפית מלח
2 כוסות פירורי לחם

כרובית אפויה בנינג'ה כמו מטוגנת

כרובית אפויה בנינג'ה כמו מטוגנת היא כרובית קריספית ופריכה, נפלאה בטעמה. טיגון כרובית מוסיף לה שמן רב וקלוריות, בעוד אפייה בנינג'ה מאפשרת להשיג מרקם פריך וטעם עשיר עם מינימום שמן.

הכנת כרובית בנינג'ה  פשוטה ומהירה יותר מטיגון, ויש לכם טריק היסטרי איך להכין כרובית אפויה כמו מטוגנת.

תודה לרונית ורדימון אהובתי, שסיפרה לי שהכינה את הכרובית, והגיע יום שישי וראיתי מול העיניים כרובית במקרר. שאני אטגן?! תשמעו כמה קל. קודם כל תשימו אותה במיקרו מספר דקות שתתרכך, אבל לא תהייה מושי.

אחרי זה טובלים אותה בבלילה של הביצה, טובלים בפרורי לחם ולנינג'ה. בום!

 

כרובית אפויה בנינג'ה כמו מטוגנת

אני הכנתי את הכרובית אפילו על אייר פריי, פשוט לחצתי תוכנית גריל, אצלנו זה על עשר דקות בערך, בלי מעלות, ככה על נייר אפייה ובנינג'ה

כרובית אפויה בנינג'ה כמו מטוגנת

אחרי כ-15 דקות הכרובית היתה מוכנה

כרובית אפויה בנינג'ה כמו מטוגנת

 

בואו לעקוב אחרי באינסטוש  –
האינסטגרם של סוויטדולי

 

מחפשים סלטים ליום העצמאות?
סלטים ליום העצמאות

 

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ

 

רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי

קערות נהדרות לסלטים
סלט סלק של חורף

לפרטים ורכישה
קערת אמייל בצבעים

קערות 1.5 ליטר משגעות

קערת לוונדר
לפרטים ומכירה
קערת לימון 1.5 ליטר

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

 

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

קרנצ'ית, פריכה נפלאה בטעמה

כרובית אפויה בנינג'ה כמו מטוגנת

כרובית אפויה בנינג'ה כמו מטוגנת

 


כרובית אפויה בנינג'ה כמו מטוגנת

סוויט דולי
כרובית אפויה בנינג'ה כמו מטוגנת פריכה, קרנצ'ית נפלאה בטעמה
Prep Time 5 minutes
Cook Time 15 minutes
Total Time 20 minutes
Course סלטים ליום העצמאות
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • חצי כרובית חתוכה לפרחים
  • 2 ביצים
  • 1 כף מיונז
  • 1 כפית מלח
  • 2 כוסות פירורי לחם

Instructions
 

  • שוטפים את הכרובית וחותכים את הכרובית לפרחים
  • שמים בקערה עם קצת מים שיכולה להיות במיקרו ומכניסים למספר דקות
  • שמים כשלוש עד חמש דקות עד שהכרובית מתרככת
  • אפשר כמובן גם לבשל במים אבל הכי חשוב לא לעשות אותה מושי, רכה מדי, שתהייה פריכה
  • מוציאים את פלחי הכרובית ומייבשים מהמים
  • בקערית טורפים היטב את הביצים עם המיונז והמלח לבלילה אחידה
  • טובלים את הכרובית בפרורי לחם מכל הצדדים
  • אפשר גם לשים בשקית ניילון פירורי לחם, לזרוק פנימה 3-4 פרחי כרובית ולנער היטב
  • הכרובית תהייה מצופה בפרורי לחם
  • שמים בתבנית הנינג'ה את כל פלחי הכרובית ושמים על מצב גריל או אייר פריי
  • רבע שעה והכרובית שלכם מוכנה. בתיאבון!
Keyword כרובית אפויה בנינג'ה כמו מטוגנת

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
4 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות
בטי
בטי
1 חודש לפני

אפשר עם סנפרוסט?

מיכל
מיכל
1 חודש לפני

שאלה
מה אפשר במקום מיונז? אשמח לשמוע

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים