כרובית אפויה בנינג'ה כמו מטוגנת היא כרובית קריספית ופריכה, נפלאה בטעמה. טיגון כרובית מוסיף לה שמן רב וקלוריות, בעוד אפייה בנינג'ה מאפשרת להשיג מרקם פריך וטעם עשיר עם מינימום שמן.
הכנת כרובית בנינג'ה פשוטה ומהירה יותר מטיגון, ויש לכם טריק היסטרי איך להכין כרובית אפויה כמו מטוגנת.
תודה לרונית ורדימון אהובתי, שסיפרה לי שהכינה את הכרובית, והגיע יום שישי וראיתי מול העיניים כרובית במקרר. שאני אטגן?! תשמעו כמה קל. קודם כל תשימו אותה במיקרו מספר דקות שתתרכך, אבל לא תהייה מושי.
אחרי זה טובלים אותה בבלילה של הביצה, טובלים בפרורי לחם ולנינג'ה. בום!
אני הכנתי את הכרובית אפילו על אייר פריי, פשוט לחצתי תוכנית גריל, אצלנו זה על עשר דקות בערך, בלי מעלות, ככה על נייר אפייה ובנינג'ה
אחרי כ-15 דקות הכרובית היתה מוכנה
בואו לעקוב אחרי באינסטוש –
האינסטגרם של סוויטדולי
מחפשים סלטים ליום העצמאות?
סלטים ליום העצמאות
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
קרנצ'ית, פריכה נפלאה בטעמה
כרובית אפויה בנינג'ה כמו מטוגנת

כרובית אפויה בנינג'ה כמו מטוגנת
סוויט דוליIngredients
- חצי כרובית חתוכה לפרחים
- 2 ביצים
- 1 כף מיונז
- 1 כפית מלח
- 2 כוסות פירורי לחם
Instructions
- שוטפים את הכרובית וחותכים את הכרובית לפרחים
- שמים בקערה עם קצת מים שיכולה להיות במיקרו ומכניסים למספר דקות
- שמים כשלוש עד חמש דקות עד שהכרובית מתרככת
- אפשר כמובן גם לבשל במים אבל הכי חשוב לא לעשות אותה מושי, רכה מדי, שתהייה פריכה
- מוציאים את פלחי הכרובית ומייבשים מהמים
- בקערית טורפים היטב את הביצים עם המיונז והמלח לבלילה אחידה
- טובלים את הכרובית בפרורי לחם מכל הצדדים
- אפשר גם לשים בשקית ניילון פירורי לחם, לזרוק פנימה 3-4 פרחי כרובית ולנער היטב
- הכרובית תהייה מצופה בפרורי לחם
- שמים בתבנית הנינג'ה את כל פלחי הכרובית ושמים על מצב גריל או אייר פריי
- רבע שעה והכרובית שלכם מוכנה. בתיאבון!
אפשר עם סנפרוסט?
בהחלט
שאלה
מה אפשר במקום מיונז? אשמח לשמוע
פשוט תוותרי על המיונז ותעשי עם כל יתר המצרכים