Go Back Email Link
לביבות בטטה וקוקוס טבעוניות ללא גלוטן

לביבות בטטה וקוקוס טבעוניות ללא גלוטן

סוויט דולי
לביבות בטטה וקוקוס טבעוניות ללא גלוטן שהן גם אפויות
Prep Time 30 minutes
Cook Time 40 minutes
Total Time 1 hour 10 minutes
Course לביבות בטטה וקוקוס טבעוניות ללא גלוטן
Cuisine בישול ישראלי

Ingredients
  

  • 2 בטטה
  • 2 כפות טחינה גולמית
  • 1 סוכר וניל
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 50 גרם קוקוס

Instructions
 

  • שוטפים את הבטטה היטב ומקלפים אותה. חותכים לפרוסות שיהיה יותר קל.
    מחממים תנור ל – 180 מעלות וכשהתנור חם מכניסים את הבטטה לתנור.
  • אופים כחצי שעה עד שהבטטה רכה. מוציאים מקררים ומועכים את הבטטה.
  • מוסיפים את הטחינה ומערבבים.
    מוסיפים סוכר וניל ואת אינטסטנט הפודינג ומערבבים לקבלת עיסה אחידה.
  • מרפדים תבנית עם נייר אפייה ומרססים על התבנית שמן. עם ידיים רטובות יוצרים לביבות ומסדרים על התבנית אחת אחרי השניה. בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את הלביבות לאפיה.
  • אחרי כעשרים דקות, לאחר שהשחימו,  הופכים לצד השני ואופים עוד כרבע שעה.
  • מוציאים מהתנור, מפזרים עליהן קוקוס ומגישים.
  • ניתן לשמור בקופסה סגורה במקרר.
  • לביבות אש!
Keyword לביבות