שוטפים את הבטטה היטב ומקלפים אותה. חותכים לפרוסות שיהיה יותר קל.מחממים תנור ל – 180 מעלות וכשהתנור חם מכניסים את הבטטה לתנור.
אופים כחצי שעה עד שהבטטה רכה. מוציאים מקררים ומועכים את הבטטה.
מוסיפים את הטחינה ומערבבים.מוסיפים סוכר וניל ואת אינטסטנט הפודינג ומערבבים לקבלת עיסה אחידה.
מרפדים תבנית עם נייר אפייה ומרססים על התבנית שמן. עם ידיים רטובות יוצרים לביבות ומסדרים על התבנית אחת אחרי השניה. בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את הלביבות לאפיה.
אחרי כעשרים דקות, לאחר שהשחימו, הופכים לצד השני ואופים עוד כרבע שעה.