לביבות בטטה וקוקוס טבעוניות ללא גלוטן שהן גם אפויות. אוח כמה שהן טעימות!
פעם, לפני שהיתה קורונה, לא הייתי יוצאת מהבית בלי מייקאפ ואודם. כן-כן, אלה היו לבוש החובה שלי. מייק אפ וליפסטיק על השפתיים.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
אם לא – בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
גם להוריד את הפח הייתי שמה אודם. היום במבט לאחור אני חושבת שיש לי את זה מאמא שלי, אמא שלי אישה כל כך מטופחת. אפילו היום בבית האבות או הדיור המוגן כמו שקוראים לזה, היא תמיד טיפ-טופ חמסה עליה.
אבל למה אני מספרת לכם את זה? כי מאז הקורונה אין עלי טיפת איפור. כלום. בשביל מה צריך בעצם? המשקפיים מכסות חצי מהפנים, המסכה את היתר ולא צריך לא מייקאפ ובטח שלא אודם. פעם עוד שמתי אודם וכל הזמן המסכה היתה מתלכלכלת לי.
אבל מה זה קשור ללביבות בטטה שלנו? או! אני אגיד לכם. הכנתי בעבר לביבות בטטה טבעוניות אפויות הורסות, אבל בניגוד ללביבות הקודמות, הוספתי קוקוס והן הוסיפו ללביבות כל כך הרבה טעם!
מחפשים עוד מתכונים לחנוכה?
מתכונים לחנוכה
עוד מתכונים ללביבות תמצאו כאן
מתכונים ללביבות
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו56 כאן –מתכונים לווטצ'אפ
אחותי היא שופטת המזון שלי. מעבירה אצלה לטעימות והיא הכי גרועה רק שתדעו. טעמה ואמרה לי "הלביבה נהדרת אבל למה קוקוס? אני לא אוהבת קוקוס"
אז אם אתם גם לא אוהבים קוקוס, תוותרו על הקישוט, אני, מאד אהבתי.
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
מזכירה לכם שמבצעי המתנות עדיין נמשך
עם מתנות חדשות ואת הכל תמצאו כאן
החנות של סוויט דולי
לביבות בטטה וקוקוס טבעוניות ללא גלוטן


לביבות בטטה וקוקוס טבעוניות ללא גלוטן
סוויט דוליIngredients
- 2 בטטה
- 2 כפות טחינה גולמית
- 1 סוכר וניל
- 1 אינסטנט פודינג וניל
- 50 גרם קוקוס
Instructions
- שוטפים את הבטטה היטב ומקלפים אותה. חותכים לפרוסות שיהיה יותר קל.מחממים תנור ל – 180 מעלות וכשהתנור חם מכניסים את הבטטה לתנור.
- אופים כחצי שעה עד שהבטטה רכה. מוציאים מקררים ומועכים את הבטטה.
- מוסיפים את הטחינה ומערבבים.מוסיפים סוכר וניל ואת אינטסטנט הפודינג ומערבבים לקבלת עיסה אחידה.
- מרפדים תבנית עם נייר אפייה ומרססים על התבנית שמן. עם ידיים רטובות יוצרים לביבות ומסדרים על התבנית אחת אחרי השניה. בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את הלביבות לאפיה.
- אחרי כעשרים דקות, לאחר שהשחימו, הופכים לצד השני ואופים עוד כרבע שעה.
- מוציאים מהתנור, מפזרים עליהן קוקוס ומגישים.
- ניתן לשמור בקופסה סגורה במקרר.
- לביבות אש!
מה צריך ללביבות בטטה וקוקוס טבעוניות ללא גלוטן?
2 בטטות
2 כפות טחינה גולמית
1 סוכר וניל
1 אינסטנט פודינג וניל
50 גרם קוקוס
תרסיס שמן
איך מכינים הלביבות בטטה וקוקוס טבעוניות ללא גלוטן?
שוטפים את הבטטה היטב ומקלפים אותה.
חותכים לפרוסות שיהיה יותר קל.
מחממים תנור ל – 180 מעלות וכשהתנור חם מכניסים את הבטטה לתנור.
אופים כחצי שעה עד שהבטטה רכה.
מוציאים מקררים ומועכים את הבטטה.
מוסיפים את הטחינה ומערבבים.
מוסיפים סוכר וניל ואת אינטסטנט הפודינג ומערבבים
לקבלת עיסה אחידה.
מרפדים תבנית עם נייר אפייה ומרססים על התבנית שמן.
עם ידיים רטובות יוצרים לביבות ומסדרים על התבנית אחת אחרי השניה.
בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את הלביבות לאפיה.
אחרי כעשרים דקות, לאחר שהשחימו, הופכים לצד השני ואופים עוד כרבע שעה.
מוציאים מהתנור, מפזרים עליהן קוקוס ומגישים.
ניתן לשמור בקופסה סגורה במקרר.
לביבות אש!